Hány fok az ideális a baba éjszakai alvásához szerintetek? 24 fokban mit adjak rá?
Nálunk is 22-23 az ideális, egy pizsiben.
Én sem tudnék 3 réteg ruhában aludni (mellesleg hiába van 20 fok a szobában, sok réteg alatt lesz vagy 26. Ennyit a kockázatról. Sokkal rosszabb)
9-es szívemből szóltál.
11 hónapos a fiam egy hosszú ujjú bodyban és vékony nadrágban alszik zokni nincs. 23-24 fok van általában. Amikor 25-26 volt akkor rövid ujjú bodyt adtam rá a hosszú helyett.
Body és rugdalózó kombóban akkor volt mikor kisebb volt. Utálja a takarót és a hálózsákot is.
Igen, nalunk is igy volt 15-os. En csak arra emlekszem, hogy otthon mindig magamra vettem egy oriasi, foldig ero vastag kontost a ruhamra+ be is takaroztam es ugy nem faztam esetleg.
De amugy apam meg poloban volt bent :D Szoval gondolom ez emberfuggo is.
De en meg allandoan meg akartam fagyni. Amikor elkoltoztem elhataroztam, hogy leszarom mennyibe kerul, eszek inkabb kenyeret,ha annyira nem lesz penzem, de soha soha nem lesz 18-19 fok nalam, mert en nem birom.
Detto. Én sem bírom a hideget. Én 18-19 fokban fázok. Nekem az nem kényelmes, hogy két zokni, két nadrág poló pulcsiban vagy vastag köntösben flangáljak otthon. 21-22 okés abban elvagyok.
Mamámnál mindig ez a 18-19 fok van és folyton panaszkodik, hogy fázik, de akkor sem lehet begyújtani.
Tévedésben van 18-as. Magyarazhát nekem bárki, hogy 18-19 fok a hú de egészséges, ha egyszer az ember abban fázik. Hiába akarsz tenírozni valakit, ha egyszer neki az nem jó. Férjem szülei is ezt csinálták. A férjem mindig mesélte mennyire fázott gyerekként és utálta, hogy a fűtésen ment a spórolás.
Mellesleg meg, ha a szobában 22 fok van fütés nélkül kapcsoljak klimát, hogy 18 legyen? Ez baromság.
24 fokban én egy bodyt és nadrágot adok a gyerekre nem rakom hálózsákba. El sem viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!