Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hány fok az ideális a baba...

Hány fok az ideális a baba éjszakai alvásához szerintetek? 24 fokban mit adjak rá?

Figyelt kérdés
okt. 14. 15:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk is 22-23 az ideális, egy pizsiben.

Én sem tudnék 3 réteg ruhában aludni (mellesleg hiába van 20 fok a szobában, sok réteg alatt lesz vagy 26. Ennyit a kockázatról. Sokkal rosszabb)

okt. 14. 20:01
 12/38 anonim ***** válasza:
74%

9-es szívemből szóltál.

11 hónapos a fiam egy hosszú ujjú bodyban és vékony nadrágban alszik zokni nincs. 23-24 fok van általában. Amikor 25-26 volt akkor rövid ujjú bodyt adtam rá a hosszú helyett.

Body és rugdalózó kombóban akkor volt mikor kisebb volt. Utálja a takarót és a hálózsákot is.

okt. 14. 20:26
 13/38 anonim ***** válasza:
60%
18-9 fokban alszanak a gyerekek, vékony pizsi + paplan - babaként vastag rugi + vékony takaró volt rajtuk. Nappal sem fűtünk 20 fok fölé, nekünk így a jó - és így az egészséges is.
okt. 15. 03:50
 14/38 anonim ***** válasza:
Ugyanígy mint a 13-as. Ki mit szok meg, nem fázunk egyáltalán.
okt. 15. 10:59
 15/38 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk egész gyerekkoromban 17-19 fok volt a házban télen, utáltam. Annyira emlékszem, hogy sokszor nagyon fáztam, két zokni, tolldunyha, vastag frottír/polár pizsamák alá plusz póló, jégcsap kezek állandóan, reggel kikelni az ágyból, este fürdeni, brrrrrrrrrr..... hiába ebben nőttem fel, nem komfortos, nem szoktam meg. 22 fokkal elvagyok már, de akkor is fel vagyok öltözve rendesen. Férjem ugyanekkor rövidgatya-póló és mezítláb.
okt. 15. 11:06
 16/38 anonim ***** válasza:
79%

Igen, nalunk is igy volt 15-os. En csak arra emlekszem, hogy otthon mindig magamra vettem egy oriasi, foldig ero vastag kontost a ruhamra+ be is takaroztam es ugy nem faztam esetleg.

De amugy apam meg poloban volt bent :D Szoval gondolom ez emberfuggo is.

De en meg allandoan meg akartam fagyni. Amikor elkoltoztem elhataroztam, hogy leszarom mennyibe kerul, eszek inkabb kenyeret,ha annyira nem lesz penzem, de soha soha nem lesz 18-19 fok nalam, mert en nem birom.

okt. 15. 11:13
 17/38 anonim ***** válasza:
79%

Detto. Én sem bírom a hideget. Én 18-19 fokban fázok. Nekem az nem kényelmes, hogy két zokni, két nadrág poló pulcsiban vagy vastag köntösben flangáljak otthon. 21-22 okés abban elvagyok.

Mamámnál mindig ez a 18-19 fok van és folyton panaszkodik, hogy fázik, de akkor sem lehet begyújtani.

okt. 15. 11:26
 18/38 anonim ***** válasza:
0%
A 22 fok,az nem 17-18 mint amit írtok.Nappalra annyit írtam.Aludni akkor sem egészséges 20 fok feletti hőmérsékletben.Be kell takarózni.És igen,amúgy igaz az is,hogy ki hogy szokja meg.Most ha 24 fokban még pizsiben,hálózsákban altatsz, akkor csinálsz egy fagyos gyereket,aki megfagy 20 fokban.De ugyanezek az emberek járatják nyáron 18 fokon a klímát amúgy,mert akkor még elviselhetetlen nekik a benti 25 fok is.Ki érti ezt?
okt. 15. 13:38
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
De pont ezt írom, hogy engem hiába ,,treníroztak" gyerekkoromtól kezdve, egyáltalán nem igaz, hogy azon múlna, ki hogy szokja meg. Sose szoktam meg, csak megutáltam a telet és a fázást. Nem lehetett melegebb, mert nem volt pénzünk, az utolsó fél fokon is spórolnunk kellett. Kamaszkorom óta tudtam, hogy ha lesz pénzem, nálunk melegebb lesz.
okt. 15. 13:44
 20/38 anonim ***** válasza:
79%

Tévedésben van 18-as. Magyarazhát nekem bárki, hogy 18-19 fok a hú de egészséges, ha egyszer az ember abban fázik. Hiába akarsz tenírozni valakit, ha egyszer neki az nem jó. Férjem szülei is ezt csinálták. A férjem mindig mesélte mennyire fázott gyerekként és utálta, hogy a fűtésen ment a spórolás.

Mellesleg meg, ha a szobában 22 fok van fütés nélkül kapcsoljak klimát, hogy 18 legyen? Ez baromság.

24 fokban én egy bodyt és nadrágot adok a gyerekre nem rakom hálózsákba. El sem viseli.

okt. 15. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!