Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Szükség van külön babakádra?

Szükség van külön babakádra?

Figyelt kérdés
Tapasztalt anyukák vèlemèmyère lennèk kíváncsi elsősorban. Első gyermekünket várjuk és nagyon kicsi a fürdőszobánk, álványos babakád nem fèrne el, viszont azt se tudom hova tegyük a kádat ha mi szeretnénk használni a fürdőszobát,mindenhol útba lenne.Láttam hogy lèteznek összecsukható babakádak is de felmerült bennem hogy mivan ha csak a nagykádba berakok egy babakád szűkítőt/ babatartot? Veszélyes lehet? Gondolom akkor a kádat is gyakrabban kéne tisztítani, milyen bababarát tisztítószert ajánlanátok? Tudom, sokaknak bár csak ez lenne a legnagyobb gondja...😅

aug. 31. 12:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%

20 mar nem azert de milyen segitseg kellene a furdeteshez??? Olyan pici az a baba h egykezzel siman stabilan lehet fogni.

Itt nalunk svedorszagban pl a babak egy dobozban alszanak az elso idoben 🤣 furdetes eleg heti 2-3 alkalommal a csap alatt lemosod, ha kakis akkor lemosod az elso 2-3 honapban ennyi eleg. Aiman egy kezzel biztonsagosan tudod tartani a babat.

Itt teljesen mas a babagondozas mint magyarban. Oke a varandossag is ezerszer jobb.

aug. 31. 18:06
 22/27 anonim ***** válasza:
35%
Hát aki úgy gondolja, hogy egy babát elég 2-3 naponta fürdetni a csap alatt annak egészségére. Gondolom, akkor ti is csak 1 héten 2x fürödtök. Úgy bántok azokkal a gyerekekkel mint valami hús vagy zöldségdarabbal. Nem tisztelitek annyira a sajátotokat, hogy normálisan naponta megfürdessétek. Érthetetlen. Attól, hogy ők még nem másznak meg járnak, de napközben melegük van, van amelyik be is izzad, nyálasak és le is bukják magukat. Én nemtudnám úgy letenni aludni, hogy nem adtam neki egy felfrissülést, tisztaságérzetet.
aug. 31. 18:19
 23/27 anonim ***** válasza:
25%

Nem izzad meg. Nezd meg svedorszag idojarasat 🤣

Itt nem szokott 40 fok lenni. Max minuszban 😁

aug. 31. 18:29
 24/27 anonim ***** válasza:
57%
Miért a házatokban fagy pont van? Bent nem izzad le a gyerek soha? Nem bukja le magát? Nem nyálzik? Ha olyan remekek a svédek, akkor miért nem velük kommunikálsz?
aug. 31. 18:36
 25/27 anonim ***** válasza:
88%

A kádra csinált a férjem egy fa keretet, ami teljesen lapos, befért a mosógép mellé állítva. Arra tettük a kiskádat, így nem kellett akkorát hajolni. Nekünk így praktikus volt, illetve a mosógép felett szekrény van, azon pont elfért a kis kád, amikor éppen nem volt szükség rá. Ha nem lett volna ez az opció, akkor összecsukható kiskádat vettünk volna és ugyanúgy a kádra téve fürdettünk volna.

Nekem macera hozni vinni a vizet kádastól szobák között, a derekam leszakad ha a nagy kádban fürdetünk, a mosdókagylója meg nem tudom kinek mekkora, de így belegondolva és ránézve a miénkre, én őszintén nem értem a koncepciót. A mosogatóban tudnám fürdetni éppen, de azt meg nemáár... :D

aug. 31. 19:11
 26/27 anonim ***** válasza:
61%

Alapban 20 fokot tartunk. Ejjelre 18fok van. En es a ferjem is a hidegebbet szerti.

Ejnye mar. Termeszetesen ha nyakig kakis vagy nagyot bukot lemosdatom. De itt az alap furdesrol volt szo nem a kivetelekrol!

aug. 31. 19:27
 27/27 anonim ***** válasza:
75%
A mosógépre tettük.
aug. 31. 22:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!