Szükség van külön babakádra?
20 mar nem azert de milyen segitseg kellene a furdeteshez??? Olyan pici az a baba h egykezzel siman stabilan lehet fogni.
Itt nalunk svedorszagban pl a babak egy dobozban alszanak az elso idoben 🤣 furdetes eleg heti 2-3 alkalommal a csap alatt lemosod, ha kakis akkor lemosod az elso 2-3 honapban ennyi eleg. Aiman egy kezzel biztonsagosan tudod tartani a babat.
Itt teljesen mas a babagondozas mint magyarban. Oke a varandossag is ezerszer jobb.
Nem izzad meg. Nezd meg svedorszag idojarasat 🤣
Itt nem szokott 40 fok lenni. Max minuszban 😁
A kádra csinált a férjem egy fa keretet, ami teljesen lapos, befért a mosógép mellé állítva. Arra tettük a kiskádat, így nem kellett akkorát hajolni. Nekünk így praktikus volt, illetve a mosógép felett szekrény van, azon pont elfért a kis kád, amikor éppen nem volt szükség rá. Ha nem lett volna ez az opció, akkor összecsukható kiskádat vettünk volna és ugyanúgy a kádra téve fürdettünk volna.
Nekem macera hozni vinni a vizet kádastól szobák között, a derekam leszakad ha a nagy kádban fürdetünk, a mosdókagylója meg nem tudom kinek mekkora, de így belegondolva és ránézve a miénkre, én őszintén nem értem a koncepciót. A mosogatóban tudnám fürdetni éppen, de azt meg nemáár... :D
Alapban 20 fokot tartunk. Ejjelre 18fok van. En es a ferjem is a hidegebbet szerti.
Ejnye mar. Termeszetesen ha nyakig kakis vagy nagyot bukot lemosdatom. De itt az alap furdesrol volt szo nem a kivetelekrol!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!