Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Szükség van külön babakádra?

Szükség van külön babakádra?

Figyelt kérdés
Tapasztalt anyukák vèlemèmyère lennèk kíváncsi elsősorban. Első gyermekünket várjuk és nagyon kicsi a fürdőszobánk, álványos babakád nem fèrne el, viszont azt se tudom hova tegyük a kádat ha mi szeretnénk használni a fürdőszobát,mindenhol útba lenne.Láttam hogy lèteznek összecsukható babakádak is de felmerült bennem hogy mivan ha csak a nagykádba berakok egy babakád szűkítőt/ babatartot? Veszélyes lehet? Gondolom akkor a kádat is gyakrabban kéne tisztítani, milyen bababarát tisztítószert ajánlanátok? Tudom, sokaknak bár csak ez lenne a legnagyobb gondja...😅

aug. 31. 12:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem első pár hónapban kell a babakad. Nem muszáj a fürdőszobában használni, mi is a nagyszobában furdettuk akkor még.
aug. 31. 12:45
 2/27 anonim ***** válasza:
65%
Igen
aug. 31. 12:47
 3/27 anonim ***** válasza:
57%

Hát a nagy kádban az a kicsi víz, ami a babának kell, 2 perc alatt kihűlik. Ráadásul azok a szűkítők azért annyira nem profi dolgok, nagy kádban elég balesetveszélyes.

Mi is kicsi házban élünk és kerülgettük az állványos kádat, de abban volt a legkényelmesebb fürdetni. (A nappaliban csináltuk egyébként.) Kibírtuk azt a 8-9 hónapot, míg nem ült stabilan, hogy a nagy kádba merjük tenni.

aug. 31. 12:53
 4/27 anonim ***** válasza:
88%

Babakád előnye:

-nem kell minden alkalommal fertőtleníteni, mert csak a gyerek használja,

-kevesebb víz elég bele, mintha nagykádat hasznalnal pozícionálóval,

-teheted ágyra, asztalra és nem szakad le a derekad amíg hajolgatsz,

Hátranya:

Kerülgetni kell, felakasztva is helyet foglal.

aug. 31. 12:53
 5/27 anonim ***** válasza:
70%

Igazabol akar a mosdoban is megfurdetheted ha eleg nagy a moado.

Ala teszel egy turcsit es tartod.

Vagy furdodezsa az olyan kicsit vodor szeru muanyag edeny amiben furdetni lehet a babat.

Vagy az a kinai laposra osszenyomhato babakad. Ilyen szilikon a oldala amit ossze lehet nyomni es akkor kb 10cmagas

aug. 31. 12:54
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi a nagykádba tettük a kiskádat. Persze, hajolgatni kellett, de inkább a hajolgatás pár percig, mint a kádcipelés. Az elején volt segítségem, utána egyedül is ment. Később, ha már ül a baba, mellé tudsz ülni sámlira.
aug. 31. 13:17
 7/27 anonim ***** válasza:
74%
Leszakadna úgy a derekad ha a nagykadban fürdeted. Amíg egészen pici volt a mosdókagyloban fürdettük. Utána vettünk egy állványt és babakadat, amiben konyhában, szobában fürdettük.
aug. 31. 13:17
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyat használtunk mind 2 gyereknél, hogy a teteje levehető a lábai pedig összecsukhatóak. A tetejét beleraktam a kádba amikor nem használtuk a lábas részét pedig beállítottam valahova ahol nem volt útban. Én amúgy a szobában fürdettem, mert nekünk is akkor kicsi volt a fürdő.
aug. 31. 13:22
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló okokból nem akartam állványos kádat, meg majd leteszem a földre stb. Hát mondanom se kell császár lett, hónapokig nem tudtam volna a földre ülni, se hajolni.

Asztalunk nem volt, így vettem állványt, de kisebb kádhoz valót, nem azt az óriási babapiskóta alakú kádat vettük amit mindenhol láttam.

Aztán átszoktattuk a nagy kádba, de nálunk annak is a fele be van építve szóval nehezen lehet odaférni, így már csak akkor szoktattuk át mikor stabilan ült.

Úgy csináld ahogy a ti lehetőségeiteknek legjobban megfelel. Csak te tudod pontosan ezeket a körülményeket.

aug. 31. 13:26
 10/27 anonim ***** válasza:
81%

Itt kulfoldom a furdeto vodrot ajanjak es a mosdokagylot.

Utana nagykadban a furdeto betetet.

Elso 3 honapban eleg ha 2-3 naponta lemosod langyos vizzel a testet. A kezet arcat naponta 2-3 attorlod tisztito kendovel vagy langyos vizzel. A feneket minden pelus csere alkamaval lemosom vizzel szappanal.

Nalunk ez az ajanlas.

aug. 31. 13:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!