Szükség van külön babakádra?
Hát a nagy kádban az a kicsi víz, ami a babának kell, 2 perc alatt kihűlik. Ráadásul azok a szűkítők azért annyira nem profi dolgok, nagy kádban elég balesetveszélyes.
Mi is kicsi házban élünk és kerülgettük az állványos kádat, de abban volt a legkényelmesebb fürdetni. (A nappaliban csináltuk egyébként.) Kibírtuk azt a 8-9 hónapot, míg nem ült stabilan, hogy a nagy kádba merjük tenni.
Babakád előnye:
-nem kell minden alkalommal fertőtleníteni, mert csak a gyerek használja,
-kevesebb víz elég bele, mintha nagykádat hasznalnal pozícionálóval,
-teheted ágyra, asztalra és nem szakad le a derekad amíg hajolgatsz,
Hátranya:
Kerülgetni kell, felakasztva is helyet foglal.
Igazabol akar a mosdoban is megfurdetheted ha eleg nagy a moado.
Ala teszel egy turcsit es tartod.
Vagy furdodezsa az olyan kicsit vodor szeru muanyag edeny amiben furdetni lehet a babat.
Vagy az a kinai laposra osszenyomhato babakad. Ilyen szilikon a oldala amit ossze lehet nyomni es akkor kb 10cmagas
Én hasonló okokból nem akartam állványos kádat, meg majd leteszem a földre stb. Hát mondanom se kell császár lett, hónapokig nem tudtam volna a földre ülni, se hajolni.
Asztalunk nem volt, így vettem állványt, de kisebb kádhoz valót, nem azt az óriási babapiskóta alakú kádat vettük amit mindenhol láttam.
Aztán átszoktattuk a nagy kádba, de nálunk annak is a fele be van építve szóval nehezen lehet odaférni, így már csak akkor szoktattuk át mikor stabilan ült.
Úgy csináld ahogy a ti lehetőségeiteknek legjobban megfelel. Csak te tudod pontosan ezeket a körülményeket.
Itt kulfoldom a furdeto vodrot ajanjak es a mosdokagylot.
Utana nagykadban a furdeto betetet.
Elso 3 honapban eleg ha 2-3 naponta lemosod langyos vizzel a testet. A kezet arcat naponta 2-3 attorlod tisztito kendovel vagy langyos vizzel. A feneket minden pelus csere alkamaval lemosom vizzel szappanal.
Nalunk ez az ajanlas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!