Honnan vegyek babaágynemű szettet?
En is vettem, de a szekrenyben porosodik egyelore (8 honapja) :D
Sokkal biztonsagosabb halozsakban altatni a babat, erre hamar rajottem.
Sok helyen kapni, az elso kettot en a h&m-ben vettem. Jo, ha van egyszerre ketto, mert ha van pisi-kaki baleset, akkor legyen valtas.
Azota mar vettem a brendonbol es a vintedrol is hasznaltan.
Hamar kinovik, foleg az elejen, szoval hasznaltan is ki lehet fogni szepeket.
A tog szamra erdemes figyelni (ez mutatja meg a halozsak vastagsagat). Neten talalsz rola tablazatokat hogy hany fokos szobaba milyen vastag halozsakot erdemes venni es hogyan kell ala oltoztetni a babat.
Ágynemű nem kellett még, pedig most 15 hónapos.
Gumis vízhatlan lepedőt vettem a rossmannban, aminek puha az a fele amin alszik.
Hálózsákot pedig a brendonban vettük, de sok helyen lehet kapni. A vastagságára kell figyelni, megnézni hány fok van a gyerek szobájában és ahhoz választani.
Nekünk elég volt a legvékonyabb.
2 éves korig nem ajánlott párna használata, a paplant meg le fogja rugdosni. Szóval semmilyen banaagynemut nem vennék.
Vizhatlan gumis matracvédőt és lepedőt vennék, valamint hálózsákot - nekem pepcobol van, Tesco a is találsz szépeket, de bababoltban is, csak drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!