Babaágynemű szett? Kell vagy nem?
Figyelt kérdés
Rám akar tukmálni egy ismerős több garnitúra babaágynemű szettet, mert az kell...
Van több lepedőnk, takarónk, hálózsákunk. Párna meg nem kell egy újszülöttnek. Elég, amink van vagy tényleg kellene pár komplett ágynemű szett is?
2019. jan. 21. 10:22
1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és rácsvédő is van
2019. jan. 21. 10:24
2/10 anonim válasza:
Dehogy kell.. egyrészt teljesen felesleges, mert a babák ilyenkor télen is rugdalózóban és hálózsákban alszanak. Másrészt veszélyes, mert a fejére húzhatja a takarót, párnát (utóbbi egyáltalán nem is való neki).
3/10 A kérdező kommentje:
nyári babám lesz
2019. jan. 21. 10:30
4/10 anonim válasza:
Szetintem felesleges. Párnát ovis korig biztos nem adnek, 15 hos a fiam ő meg kitakarozik, betakarozni nem tud, így halozsakban alszik, nyáron rugdalozoban aludt.
5/10 anonim válasza:
Nem kell, pláne ha nyári baba lesz. Rácsvédő meg lepedő kell csak. Hálózsák, vagy vékony pléd bőven elég.
6/10 anonim válasza:
Párna nem kell, sokáig nem használja egy baba. Hálózsákot az én gyerekem nem fogad el magán így mi takarjuk és a szobájában olyan hőfok van hogy ha lerúgja sem hideg, soha nem volt probléma ebből, nem húzta magára.
Ne fogadj el semmit amire nincsen szükségetek, sokan sokféle teljesen felesleges dolgot fognak ajánlani de nem kell illemből begyűjteni mindenki “lomját”.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a szép osszeillo ágynemű szett az kell :) de ez csak ízlés dolga van aki simán lepedő takaróval megvan. Meg hálózsákkal. Én babám mondjuk utalta a hálózsákot.
8/10 anonim válasza:
De ettől nem kell elfogadni senkitől ő semmit ha szerinted meg nem kell :) elozo voltam
9/10 anonim válasza:
Nem kell, a fulladás veszélyét növeled csak. A fiam 13 hós születése óta atléta body+ pamutrugi télen, nyáron napozó+ titokzokni. A kiságyba csak lepedő van és az alvórongyija, még rácsvédőnk sincs, csak a pucér ágy.
10/10 anonim válasza:
Mi vettünk. És rájottem hogy az a takaró is óriási egy babanak. Egy másfél éves korban talán... Amúgy azt használjuk az oviban. Legalább ennyi haszna volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!