Milyen ágynemű jó a kisbabának? Kifejezetten babaágynemű, ami mintás és színes, vagy az is jó amire huzatot kell húzni?
Alapvetően elég a lepedő és mrreténel megfelelő hálózsák.
Ez a legbiztonságosabb.
Ha mondenképpen akarsz ágyneműt, akkor mondegy, úgyis érdemes huzatot tenni rá, mert maga a takaró lassan szárad.
Párna sokáig "tilos"
Párna nem kell, azt tilos sokáig használni.
Szerintem elég egy kis pokróc, meg hálózsák.
Mi is vettünk cuki kis ágyneműt, azóta is a szekrényben van. Vagy hálózsák bán alszik, vagy hosszú rugiban. Plusz kB a derekáig szoktam egy kis pléddel betakarni. Bőven elég neki.
Nekem ami hasznos, az a kis szivacs, amivel ki lehet oldalra támasztani. Nekem az oldalt fekvés tűnik a legbiztonságosabbnak. Szerencsére nincs is gondja vele.
Buksi alá tetra pelenka, mellé egy takaró (polár, vagy kötött/horgolt, vékony pamut, stb, hőmérséklettől függően).
Ha rendesen fel van öltöztetve alváshoz (budy, rugi/kisnadrág, hálózsák/angolpólya, stb), akkor ez elég.
Ágyneműt kb 1 éve skor körül kezdtünk hazsnálni. Nyilván huzattal, hiszen is elég volt azt rendszeresen mosni.
Nem is értem minek árulnak babaágynemüt, úgysem lehet használni.
Lányom 2 és fél éves és még mindig lerúgja a takarót, így hálozsákban alszik, párnája sincs, majd ha kér, kap, csecsemőnek nem is szabad adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!