Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Szerintetek ez a hirdetés egy...

Szerintetek ez a hirdetés egy lehúzás lenne? Áron alul egy drága kiságy?

Figyelt kérdés

Pont annak a kiságynak a hirdetése jött velem szembe teljesen véletlen amit miis kinéztünk.

Csak egy sima kiságy,pelenkázót külön kell hozzá venni. A kiságy bolti ára 200.000Ft ,a hölgy ezt a kiságyat használtan hirdeti/hirdette (már magam se tudom...) 50.000Ft ér

Nagyon megörültem,így rögtön írtam is neki. Kérdeztem személyesen hol vehető át,miután mondta hogy hol nagyon megörültem hiszen tőlünk 5 kb re van

Írtam neki hogyha aktuális akar most azonnal elis hoznánk miután személyesen megnézem!

Irta hogy a termék 1 hónap mulva vehető át,de addig lefoglalja nekünk. Szuper,irtam igyis szeretnenk!

Erre láttam másnap meghirdette egy anyukás csoportba,a hirdetés alá nem írt senki,másnapra a bejegyzést törölte,barátnőm kértem írjon rá hogy érdekelné a kiságy,mit ír neki vissza

Azt írta neki a hölgy hogy a kiságy foglalva van (valóban én lefoglaltattam)

Következő nap a hirdetés törölve lett a fő hirdetési helyről is!

Írtam a hölgynek hogy akkor 1 hónap mulva biztos ávehető lesz a kiságy mert minket komolyan érdekelne.

Az üzenet írása óta 24 óra telt el. Üzenetem nem nézte meg,választ sem kaptam!

Nagyon csalódott vagyok,nagyon szeretném a kiságyat,nagyon megörültem hogy ennyire jó áron talaltam.

Kezdem azt érezni ez csak egy becsapás lett volna :(

Anyukák! Szerintetek?

Azért még próbálok reménykedni,hátha megvehetnénk személyesen

2023. aug. 10. 12:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

20

"#19. Hihhhhetetlen! "

Inkabb bosszanto,tudod az hogy egy masik ember szamit ra!

Nem kotelezo eladni,engem mar csak az a resze erdekel hogy miutan irasba megegyeztunk hogy nekunk biztosra kell foglalnank addig amig elhozhato nem lesz! Es a valasz az volt hogy rendben foglalja nekunk

Es ez utan csak lapit!

Hirdetes torolve!

Akkor irja meg hogy ne varjatok mar reg eladtam vagy nemis letezett vagy bármi

De ez a lapitas az ami bosszant !

Mert nekunk lassan kéne a kisagy es akkor nezelodnek masfele

De elsosorban erre varnek hiszen ez az az ágy ami a leginkabb tetszik nekunk!

2023. aug. 12. 11:20
 22/27 anonim ***** válasza:
89%

Mondom, írd meg neki, hogy bacca meg a kiságyát!

Hát milyen dolog az, hogy miután íraásban megegyeztetek, hogy nektek biztosra kell, foglalnátok addig, amíg elhozható nem lesz, az volt a válasza, hogy rendben, foglalja nektek és ez után csak lapít?!

Botrányos!

Az előttetek álló egy hónapban kutya kötelessége volna szépen válaszolgatni neked napi szinten a kérdéseidre, kellemesen elcseveréeznétek, küldhetne videót arról, ahogy finom pamut ronggyal törölgeti a kiságyról a port...

Mondd, te terhesség előtt is ilyen voltál, vagy a hormonok sütötték ki az agyi idegpályáidat?

Meg sem fordul a kis fejedben lévő nagy helyen az, hogy mondjuk nyaral?

2023. aug. 12. 11:28
 23/27 anonim ***** válasza:
87%

Hiszen mindent megbeszéltetek. Az, hogy te ezek után a törölt hirdetés miatt elkezdtél kombinálni, meg mással is ráírkáltatni, az a te problémád. Meg mi az, hogy lassan kellene a kiságy? Nem egy hónap múlvára beszéltétek meg? Vagy ez mikor is jár le?

Ha azonnal kellett, akkor miért olyannal állapottál le, aki egy hónap múlva tudja adni?

2023. aug. 12. 11:51
 24/27 A kérdező kommentje:

Termeszetesen valasz azota se erkezett az ""eladótól"" :)

Szerencse hogy nem utaltam

Egyertelmuen csalo a "hölgy" vagy fene tudja ki

2023. aug. 21. 13:02
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

Mit kellett volna utalni? Hát gondolom átvételkor fizettél volna...

Igen biztos csaló... Pontosan mit is profitált ebből? 😂

Aztán ha véletlenül egy hónap múlva jelentkezik, hogy jössz-e a kiságyért, amit félrerakott neked, akkor sértődj meg, hogy nem válaszolt addig az üzeneteidre.

2023. aug. 21. 13:11
 26/27 A kérdező kommentje:

Ha valakit erdekelne a tortenet vege.

Elerkezett a megbeszelt nap.

Irtam neki uzenetet amibe kerdezem hogy akkor pontosan mikor is mehetnenk a termekert!?

Valasz nem erkezett.

Toltott fel uj termekeket eladasra egyebkent azota

2023. szept. 3. 20:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Mikor írtál neki?
2023. szept. 5. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!