Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Szerintetek ez a hirdetés egy...

Szerintetek ez a hirdetés egy lehúzás lenne? Áron alul egy drága kiságy?

Figyelt kérdés

Pont annak a kiságynak a hirdetése jött velem szembe teljesen véletlen amit miis kinéztünk.

Csak egy sima kiságy,pelenkázót külön kell hozzá venni. A kiságy bolti ára 200.000Ft ,a hölgy ezt a kiságyat használtan hirdeti/hirdette (már magam se tudom...) 50.000Ft ér

Nagyon megörültem,így rögtön írtam is neki. Kérdeztem személyesen hol vehető át,miután mondta hogy hol nagyon megörültem hiszen tőlünk 5 kb re van

Írtam neki hogyha aktuális akar most azonnal elis hoznánk miután személyesen megnézem!

Irta hogy a termék 1 hónap mulva vehető át,de addig lefoglalja nekünk. Szuper,irtam igyis szeretnenk!

Erre láttam másnap meghirdette egy anyukás csoportba,a hirdetés alá nem írt senki,másnapra a bejegyzést törölte,barátnőm kértem írjon rá hogy érdekelné a kiságy,mit ír neki vissza

Azt írta neki a hölgy hogy a kiságy foglalva van (valóban én lefoglaltattam)

Következő nap a hirdetés törölve lett a fő hirdetési helyről is!

Írtam a hölgynek hogy akkor 1 hónap mulva biztos ávehető lesz a kiságy mert minket komolyan érdekelne.

Az üzenet írása óta 24 óra telt el. Üzenetem nem nézte meg,választ sem kaptam!

Nagyon csalódott vagyok,nagyon szeretném a kiságyat,nagyon megörültem hogy ennyire jó áron talaltam.

Kezdem azt érezni ez csak egy becsapás lett volna :(

Anyukák! Szerintetek?

Azért még próbálok reménykedni,hátha megvehetnénk személyesen

2023. aug. 10. 12:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"Mar mindenki szamara megfizetheto a mobilnet. Az hogy valaki tobb mint 24 oraja nem kepes egy valaszt adni elegge hihetetlen"

De nem mindenki használja. Bocs, en is itthon ülök a gyerekkel, nem megyek fel facebookra napokig. Ő eladta vagy lefoglalták tőle, amit akart. Veled is megbeszélte, hogy akkor 1 hónap múlva aktuális. Miért kéne még lesnie, mit írtál utána még?

2023. aug. 10. 16:24
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Bakker, ezt a hisztit egy nem létező probléma miatt... Ez nem a hormonok játéka, ez a személyiség.
2023. aug. 10. 16:26
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"Mar mindenki szamara megfizetheto a mobilnet"

Nekem sem azért nem volt, mert nem tellett rá, hanem nem volt rá szükségem. Facebookozni meg még úgy sem szoktam

2023. aug. 10. 16:27
 14/27 A kérdező kommentje:

De azert a gyakorikerdesek oldalara csak van idotok nektek is ahogy elnezem foleg masodik kommentet irni a kerdesemre

Na ennyibol tartana csak megnyitni egy uzenetet

Van itt ido

Csak kerdes mire akarom hogy legyen 😄

2023. aug. 10. 16:40
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy ha így zaklatnál, hogy megbeszélünk valamit, de utána még cseszegetsz, hogy de akkor tuti-e, lehet, nekem sem lenne kedvem válaszolni. Amúgy. Rohadtul idegeső az ilyen, főleg akkor, ha egy fia forintot nem kértem előre, ergo nincs is mire annyit kérdezősködni.
2023. aug. 10. 16:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van olyan, hogy besokallok a Facebooktól és nem 24 óráig, hanem napokig nem válaszolok, nemhogy idegenek felesleges bacogatásaira, de a legjobb barátnőm és az anyukám üzeneteire sem.

Az embereknek általában van élete az interneten kívül is.

Megbeszéltétek, hogy egy hónap múlva aktuális, akkor egy hónap múlva illik keresni, addig hagyd békén. Ha ez a felállás neked nem ok, akkor keress másik kiságyat és írd meg neki, hogy bocs de te nem tudsz türelemmel várni egy hónapot, de ne írj rá hetente, hogy "de biztooosss?"

2023. aug. 10. 17:51
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gyik-re járok, oda nem. 😄 Az ismerőseim posztjaira nem vagyok kíváncsi.

2023. aug. 10. 20:58
 18/27 A kérdező kommentje:
Majd megirom mi lett a vege
2023. aug. 10. 21:23
 19/27 A kérdező kommentje:

Termeszetesen valasz azota se erkezett!

A hirdetes pedig torolve mintha sose letezett volna

Tobb uzenetet nem irok,1 honap mulva viszont igen hogy akkor mikor is mehetunk a kisagyert?!

2023. aug. 12. 10:45
 20/27 anonim ***** válasza:
#19. Hihhhhetetlen!
2023. aug. 12. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!