Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Szerintetek ez a hirdetés egy...

Szerintetek ez a hirdetés egy lehúzás lenne? Áron alul egy drága kiságy?

Figyelt kérdés

Pont annak a kiságynak a hirdetése jött velem szembe teljesen véletlen amit miis kinéztünk.

Csak egy sima kiságy,pelenkázót külön kell hozzá venni. A kiságy bolti ára 200.000Ft ,a hölgy ezt a kiságyat használtan hirdeti/hirdette (már magam se tudom...) 50.000Ft ér

Nagyon megörültem,így rögtön írtam is neki. Kérdeztem személyesen hol vehető át,miután mondta hogy hol nagyon megörültem hiszen tőlünk 5 kb re van

Írtam neki hogyha aktuális akar most azonnal elis hoznánk miután személyesen megnézem!

Irta hogy a termék 1 hónap mulva vehető át,de addig lefoglalja nekünk. Szuper,irtam igyis szeretnenk!

Erre láttam másnap meghirdette egy anyukás csoportba,a hirdetés alá nem írt senki,másnapra a bejegyzést törölte,barátnőm kértem írjon rá hogy érdekelné a kiságy,mit ír neki vissza

Azt írta neki a hölgy hogy a kiságy foglalva van (valóban én lefoglaltattam)

Következő nap a hirdetés törölve lett a fő hirdetési helyről is!

Írtam a hölgynek hogy akkor 1 hónap mulva biztos ávehető lesz a kiságy mert minket komolyan érdekelne.

Az üzenet írása óta 24 óra telt el. Üzenetem nem nézte meg,választ sem kaptam!

Nagyon csalódott vagyok,nagyon szeretném a kiságyat,nagyon megörültem hogy ennyire jó áron talaltam.

Kezdem azt érezni ez csak egy becsapás lett volna :(

Anyukák! Szerintetek?

Azért még próbálok reménykedni,hátha megvehetnénk személyesen

2023. aug. 10. 12:37
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Tőlünk 5km re*
2023. aug. 10. 12:38
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem, csak van élete, így nem a neten csüng. Lefoglaltad az ágyat, levette a hirdetést, ez így korrekt.
2023. aug. 10. 12:48
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Az árával sincs gond, nem keresni akarvrajta, hanem szabadulni tőle. Teljesen jó ez az ár.
2023. aug. 10. 12:49
 4/27 anonim ***** válasza:
95%

"Az üzenet írása óta 24 óra telt el. Üzenetem nem nézte meg,választ sem kaptam!"

Nem lóg egész nap a neten. Egyszer engem is hazugsággal vádoltak, mert zsibi csoportban feltett, amúgy ingyenes szekrény kapcsán, mert merészeltem fél napon keresztül nem reagálni. Ugyanis dolgoztam, és mobilnetet nem használtam akkoriban. Gyalázat. 🙄

2023. aug. 10. 12:51
 5/27 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem kellett előre fizetned, akkor miért lenne átverés? Ráadásul szerintem 50e forint egy használt kiságyért nem is olyan kevés, hiába eredetileg 200e. 200e forintos babakocsikat is árulnak pártízezerért, mert drágábban senki nem viszi. Van, aki nem akar hónapokig, évekig ülni a használt tárgyak előtt, mire valaki elviszi, inkább szabadulna tőle.

És nem ül mindenki 0-24-ben a gép előtt, nyaralhatnak is akár, lehet, beteg a gyerek, és kisebb gondja is nagyobb annál, hogy messengert nézzen.

Ráadásul lehet, azért került fel egy csoportba később, mert az adminok utólag engedték ki. Van, ahol 2-3 napot is várni kell, mire valaki megteszi.

2023. aug. 10. 12:59
 6/27 A kérdező kommentje:

Több mindent is hirdet,mas hirdeteshez is oda van irva hogy foglalva ,sott amit eladott ahhoz ott van hogy eladva

Tehat ezert gyanus hogy a kisagy miert lett torolve

2023. aug. 10. 13:01
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem akarja, hogy 1 hónapig még napi x ember ráírjon.

A foglaltakért, amik még fent vannak, talán hamarabb mennek.

2023. aug. 10. 13:02
 8/27 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem írd meg neki, hogy bacca meg a kiságyát...

Tudod:

A nyuszika szeretné a kertjében lenyírni a füvet, de nincs fűnyírója. Eszébe jut, hogy elkérhetné a medvéét. Igen ám, de emlékei szerint a medve nem túl barátságos, segítőkész. Nem baj, azért elindul, hátha kölcsönkaphatja. Útközben elgondolkodik:

"Végülis a medve tényleg egy szemét állat. Szinte sosem segít senkinek. Na de mindegy, ha már elindultam, legalább megpróbálom, hátha most jó napja lesz."

Megy tovább, közeledik a medve házához, de megint csak eszébe jut:

"A múltkor a borz is mondta, hogy a medve hogy kiszúrt vele a patakparton; de igazán mástól sem hallottam még róla semmi jót. Kár volt eljönni, csak pocsékolom az időmet. De azért innen már mégsem fordulok vissza, ha már eljöttem, csak sikerül szót érteni ezzel a barommal."

Közben odaér a medve házához, a szép, pázsitos kert közepén, és bekopog. Míg várakozik, megint csak elgondolkodik:

"Tulajdonképpen a francnak jöttem el. Úgysem fogja kölcsönadni, örülhetek, ha ki nem hajít ez a rohadék, meg aztán..."

Ebben a pillanatban a medve ajtót nyit, barátságosan köszönti nyuszikát:

- Szia Nyuszika, miben segíthetek?

- B@szd meg a fűnyíródat!

2023. aug. 10. 13:12
 9/27 Bogica0616 ***** válasza:
92%
Foglalót még nem adtál? Mégis mivel húzná le? Hogy várnod kell?
2023. aug. 10. 13:17
 10/27 A kérdező kommentje:

Azert valjuk be...

Mar mindenki szamara megfizetheto a mobilnet. Az hogy valaki tobb mint 24 oraja nem kepes egy valaszt adni elegge hihetetlen !

Ehhez nem kell egesznap a netet bujni

Ha valamit el akarok adni azon vagyok hogy mihamarabb valaki vigye es minden kerdesere valaszolok ,a termekrol kuldok kepeket akar videot is

Ha valami modosul rogton jelzem a vevo fele!

ILYEN EGY KORREKT ELADO aki valoban eladni akar !

Nem csak torlom aztan lapitok es el jatszom hogy fent se vagyok

2023. aug. 10. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!