Kinek melyik elektromos babaringató szék jött be?Tudom, ne is merjek ilyenre gondolni, mert nem vagyok jó anya, ha már egy ringatószékbe teszem a gyerekem, de ezt magunk mögött hagyva, érdekelne, aki ilyen "gaz tettekre" képes, melyik jött be neki?:)

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 08:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

mindig elő akarom keresni azt a tanulmányt, amin teljesen megütköztem anno a fősuli alatt, hogy a 8-12 éves hiperaktívnak diagnisztizált iskolások között közel 90% volt azok aránya, akiket rendszeresen raktak valami mocorgó eszközbe (hazudni nem akarok, de talán az USA 10 államában vizsgálták, az usa tuti, a 10 nem)

mndjuk ez nem tartott vissza attól, hogy kipróbáljuk, egy ingenuity-t kaptunk pár hétre, de kb háromszor volt benne a lány, nem igazán komálta, feszengett benne, tekerte magát.

2023. aug. 1. 09:43
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 63% és 83% mi olyan haszontalan szerintetek a válaszokban, hogy ilyen nagy egyetértésben pontoztatok le mindent?
2023. aug. 1. 09:45
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Ez így önmagában nem jelent semmit.

Simán össze lehet szedni 20 gyereket, akik teljesen egészségesek és 90%-uk volt valami izgő mozgó vacakban.

2023. aug. 1. 09:55
 14/21 A kérdező kommentje:

Látom megy itt a félreértés, én csak azért tettem fel így a kérdést, mert sok válaszban látom itt a gyakorikérdéseken, hogy nem a kérdésre válaszolnak,és nem is az akinek szól. Ha valami abszolút nem illeszkedik be valakinek a hozzáállásába,világlátásába, nyugodtan ott lehet hagyni a topicot, nem kell időt szánni a kérdező (már-már lassan úgy írnám: kérdezni merő) emberi értékeinek bírálására, ítélésére. Ezért is írtam le előre ezt a szar-anyaságot, köszi ok, ez a véleményed, ne fecséreld az időt, ezt leírni,ha így gondolod. :)

Másik: igen, tudom, lehet az én kisfiam is rühellheti majd a ringató vagy pihenőszéket, de mivel nincs a családban, csak vennem kell egyet, hogy megtudjam, mert nem tudom tőle megkérdezni,hogy mi a véleménye :D persze, használtan tervezem mindezt. Szóval, jah hasznos nekem ha valaki válaszol, mert infóra van szükségem, ezért kértem segítséget. Köszi mindenkinek, aki válaszol!

2023. aug. 1. 09:59
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
13, látom, te se sok kutatással találkoztál.
2023. aug. 1. 10:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

11!

Tehát a tanulmany azt sugallja, azért lett hiperaktiv, mert ringatoban volt - lehet úgy is nézni, hogy azért tették őket ringatóba, mert már akkor is hiperaktivak voltak.

2023. aug. 1. 10:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#16 erre is gondoltam

#15 pontosan, elég sok kutatással találkoztam, mert az egyetemen ez volt az egyik legfontosabb. Mi is készítettünk kutatásokat ill. tanultuk h mit hogyan lehet manipulálni és mire kell figyelni.

És ez h pl. 20 gyerekből 90% hiperaktív, így nem jelent semmit, kell ismerni az egyéb tényezőket, a kutatási módszert, a kontrollcsoportot ill. h megismételtek-e mások a kutatást és ugyanerre az eredményre jutottak-e

2023. aug. 1. 10:54
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Ne a kérdező legyen már hibás, mert így kell feltennie egy kérdést, azok miatt, akik soha nem a kérdésre válaszolnak, csak okodkodnak meg bezzegelnek....

"Az én gyerekem nem cumizott, az én gyerekemnek nem kell tartó a kádba, az én gyerekem nem volt tápszeres, az én gyerekem soha nem evett üveges bébiételt..".

Egyszerűen muszáj előre leszögezni, hogy valaki erre nem kíváncsi, de úgy látom, ez sem elég, csak jönnek így is bullshit kommentek. 😂

2023. aug. 1. 11:00
 19/21 A kérdező kommentje:
#18 köszi, igen, pont így :D "az én gyerekem magától járt 2 hónaposan, evett magától, nem sírt, este 8tól reggel 7 ig aludt, magamon hordoztam 10 éves koráig, egy patak partján laktunk, magának mosta a ruháit, amit lenvászonból magának szőtt, botokkal játszott, és sámán dalokat énekeltem csak neki, soha telefont és tévét még képen sem látott." #szuperanyavagyok#ősanyavagyok# #mindenkimásszaaaaar :D
2023. aug. 1. 11:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekünk babymoov pihenőszék volt, ami oldalirányba hintáztatta. Hát... Őszintén? Totál felesleges volt ez a funkció. Egy sima pihenőszékben is tök jól elvolt, amíg mi kényelmesen megebédeltünk például.
2023. aug. 1. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!