Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Érdemes babahintát beszerezni?

Érdemes babahintát beszerezni?

Figyelt kérdés
Babahintával (pl. Adamo) milyen tapasztalataitok vannak? Még nem döntöttem el, hogy vajon érdemes-e a babaszobába egy ilyet beszerezni.
2023. jún. 8. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10. Látom, az értelmező szótár hiányát sem érezted soha, ha szerinted ez őrjöngés. :D
2023. jún. 8. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az egyik gyereknél bejött, a másiknál meg nem. A lányom nagyon szerette. A fiamnál meg annyira használtuk, hogy a teraszon beletettem amíg teregettem. :D
2023. jún. 8. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk Incababy van, most 5 honapos a babam, egy ideje levettuk, mert most nem koti le, de 2 honapos koraig naponta oriasi segitseg volt. Mondjuk aludni nem volt hajlando benne soha. Lassan ujra fel akarom tenni, hatha mar tetszik neki. Szerintem megeri.
2023. jún. 8. 19:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lányom szinte benne élt. 2,5 éves korában amikor költözés miatt leszedtük és elpakoltuk, sírógörcsöt kapott. 2 évesen még simán aludt benne összegömbölyödve (90 centisként).

Az öccse ehhez képest alig használta.

2023. jún. 8. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!