Van járókátok? Érdemes beszerezni?
Mire használtátok? Szükségesnek tartjátok?
Kérlek írjatok, most gondolkozom, hogy vajon használnánk e. Minden tippnek örülök.
Kaptunk egyet, de egyik gyerekem sem maradt meg benne 2 percnél tovább, úh ment a padlásra.
Egyik ismerősömnek sincs amúgy. Nem is igazán hallottam olyanról, hogy egy gyerek szeretett benne lenni, kivéve öcsémet. :D
Nekem is csak az van meg, hogy a hugom imádta...
Olyan feleslegesnek érzem, csak félek, hogy mégse az :)
1x1 méteres járókánk van. Amíg stabilan nem járt (esés nélkül), végig hasznát vettük. Babaként a felemelt aljával nagyon jó és biztonságos hely volt neki. Amikor kúszott, lejjebb állítottuk, teleraktam játékkal és sokáig elvolt benne. Így nem kellett főzni vagy pisilni is magammal vinnem.
Amikor felállt és lépegetett, akkor kifejezetten segített neki, hogy tudott kapaszkodni a rácsokban. Pár hétig polifoam rudakat tettünk a felső keresztrácsra, amíg hajlamos volt elesni.
Mióta stabilan jár/fut, azóta bezárni már nehezebb oda, de a három oldalrács kivehető, azóta játszósaroknak használja, oda vonul el, ha egyedül akar lenni. Most két éves.
Lassan eladósorba kerül, mert most már kezdi kinőni, de nekünk eddig nagyon hasznos volt.
A gyerkőc kb. 6 hetes korától használtunk járókát és 1,5 éves korában szedtük szét. A nappaliban volt felállítva és napközben sok időt töltött benne (játszott, nézelődött), amíg én takarítottam, főztem vagy tettem-vettem körülötte, illetve később is biztonsággal benne mertem hagyni, ha kiszaladtam 1-2 percre a házból a postás/futár/akárki miatt vagy éppen míg megmostam a hajamat.
Nekünk nem volt pihenőszékünk vagy beltéri hintánk, viszont a járóka nagyon hasznosnak bizonyult.
Szerintem ez szokas kerdese
En az agyukat mindket gyerkocomnel alvasra hasznaltam, vagyis abba sosem tettem bele oket amikor ebren voltak.
Raadasul az ugye kulon helyiseg, a jaroka pedig a nappaliban van.
Fiam pl annak segitsegevel allt fel eloszor.
A lanyom pedig most abszolut biztonsagban van a fiamtol benne. (3 honpos a pici, 3 eves a nagy)
Egyebkent mindketten nagyon szeretnek/szerettek benne lenni.
Azt gondold at szerintem h milyen a lakasotok elrendezese. Ha van kulon nappali es szeretned mindig szem elott latni a babad, akkor nagyonis szukseges dolog.
Mi hasznaltan vettuk, nagyon jo allapotban 10.000-ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!