Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Van járókátok? Érdemes beszere...

Van járókátok? Érdemes beszerezni?

Figyelt kérdés

Mire használtátok? Szükségesnek tartjátok?

Kérlek írjatok, most gondolkozom, hogy vajon használnánk e. Minden tippnek örülök.

2016. márc. 25. 10:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Kaptunk egyet, de egyik gyerekem sem maradt meg benne 2 percnél tovább, úh ment a padlásra.

Egyik ismerősömnek sincs amúgy. Nem is igazán hallottam olyanról, hogy egy gyerek szeretett benne lenni, kivéve öcsémet. :D

2016. márc. 25. 10:48
 2/16 A kérdező kommentje:

Nekem is csak az van meg, hogy a hugom imádta...

Olyan feleslegesnek érzem, csak félek, hogy mégse az :)

2016. márc. 25. 10:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekünk volt egy jó nagy. A nagyobbik gyerekem szeretett benne játszani, még aludt is benne sokszor délelőttönként, a kicsi nem szerette. Emeletes lakásban lakunk, nekem sokszor jól jött, ha jött a postás, vagy valamiért fel kellett mennem az emeletre.
2016. márc. 25. 10:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor érdemes venni, ha nagyobb házba laktok, és pl főzöl takarítasz, de nem akarod addig hordozóba vagy pihenőszékbe rakni. Egy ideig az én lányom gyönyörűen pihent a hordozóban amíg főztem, de mikor elkezdett kúszni már nem akart megmaradni. Nekem egy utazóágyam van, azt kivittem, tele játékkal, szólt a zene és úgy megvolt. Így legalább nagyobb tere van játszani :)
2016. márc. 25. 11:01
 5/16 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Babakarám? Nem férne el? Az szerintem jobb mint a járóka, ha van elég hely.
2016. márc. 25. 11:03
 6/16 anonim ***** válasza:

1x1 méteres járókánk van. Amíg stabilan nem járt (esés nélkül), végig hasznát vettük. Babaként a felemelt aljával nagyon jó és biztonságos hely volt neki. Amikor kúszott, lejjebb állítottuk, teleraktam játékkal és sokáig elvolt benne. Így nem kellett főzni vagy pisilni is magammal vinnem.

Amikor felállt és lépegetett, akkor kifejezetten segített neki, hogy tudott kapaszkodni a rácsokban. Pár hétig polifoam rudakat tettünk a felső keresztrácsra, amíg hajlamos volt elesni.

Mióta stabilan jár/fut, azóta bezárni már nehezebb oda, de a három oldalrács kivehető, azóta játszósaroknak használja, oda vonul el, ha egyedül akar lenni. Most két éves.

Lassan eladósorba kerül, mert most már kezdi kinőni, de nekünk eddig nagyon hasznos volt.

2016. márc. 25. 11:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként ha muszáj a most két éves gyereket pár percre biztonságos helyre tenni, akkor is a járókába teszem. Még mindig nem tud kijönni belőle, ha a rudakat visszatesszük a helyére. Kb. állig ér neki a felső keresztléc, így esélye sincs kimászni belőle. Ezért is jó, hogy állítható a magassága.
2016. márc. 25. 11:39
 8/16 anonim ***** válasza:

A gyerkőc kb. 6 hetes korától használtunk járókát és 1,5 éves korában szedtük szét. A nappaliban volt felállítva és napközben sok időt töltött benne (játszott, nézelődött), amíg én takarítottam, főztem vagy tettem-vettem körülötte, illetve később is biztonsággal benne mertem hagyni, ha kiszaladtam 1-2 percre a házból a postás/futár/akárki miatt vagy éppen míg megmostam a hajamat.

Nekünk nem volt pihenőszékünk vagy beltéri hintánk, viszont a járóka nagyon hasznosnak bizonyult.

2016. márc. 25. 12:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekünk nincs, nem is hiányzik. Egy ismerősünk használt, de ordított benne mindkét gyereke, csak beletette, mikor kiment wc-re vagy főzni. (Én mondjuk nem főzök, így lehet, hogy csak ezért nem hiányzik.)
2016. márc. 25. 13:00
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez szokas kerdese

En az agyukat mindket gyerkocomnel alvasra hasznaltam, vagyis abba sosem tettem bele oket amikor ebren voltak.

Raadasul az ugye kulon helyiseg, a jaroka pedig a nappaliban van.

Fiam pl annak segitsegevel allt fel eloszor.

A lanyom pedig most abszolut biztonsagban van a fiamtol benne. (3 honpos a pici, 3 eves a nagy)

Egyebkent mindketten nagyon szeretnek/szerettek benne lenni.

Azt gondold at szerintem h milyen a lakasotok elrendezese. Ha van kulon nappali es szeretned mindig szem elott latni a babad, akkor nagyonis szukseges dolog.

Mi hasznaltan vettuk, nagyon jo allapotban 10.000-ert.

2016. márc. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!