Van járókátok? Érdemes beszerezni?
Figyelt kérdés
Mire használtátok? Szükségesnek tartjátok?
Kérlek írjatok, most gondolkozom, hogy vajon használnánk e. Minden tippnek örülök.
2016. márc. 25. 10:34
11/16 anonim válasza:
Ja es persze az is fontos, h mozgasfejlodes szempontjabol sokkal jobb mint a pihenoszek. Abban csak "ulni" lehet es hosszabb idot benne hagyni nem is ajanlott.
12/16 anonim válasza:
Szerintem tök felesleges. Én sosem zártam el ilyen kis helyre a gyerekeket, nálunk az egész ház bababiztos így mehetnek amerre akarnak. Én nem vagyok az a nagy féltős anyuka aki állandóan ott tartja a gyereket ahol épp van. Sokszor van hogy én főzök, ők meg mondjuk az egyik gyerekszobába játszanak.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Igyekszem végiggondolni a szempontokat.
Valaki felvetette a babakarámot, azt semmiképp sem szeretnék, legalábbis egyelőre így gondolom.
Egy szintes a lakásunk, feltehetőleg a nap legnagyobb részét a nappali-konyha-étkezőben fogjuk tölteni. Nálunk ez egyben van, 35 m2, szívem szerint ott szabadon garázdálkodna, viszont az tény ha le kell szaladni valahova, akkor jó lenne betenni egy biztonságos helyre.
2016. márc. 29. 09:15
14/16 A kérdező kommentje:
Most a leszaladnit nyilván nem úgy értettem, hogy egyedül hagyni otthon, de mondjuk postást beengedni vagy ilyenek.
2016. márc. 29. 11:13
15/16 anonim válasza:
Hidd el, tenyleg nem felesleges. Jo hasznat fogod venni.
Ahogy irtam, nezz szet a neten, teljesen felesleges ujat venni belole.
Ha meg megsem valna be, eladod annyiert amennyiert vetted.
16/16 A kérdező kommentje:
A válaszokat olvasva hajlok arrafelé, hogy legyen. És ahogy te is írod, ha úgy látom mégsem kell bármikor meghírdethetem eladni...
2016. márc. 29. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!