Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Szülés előtt mennyi idővel...

Szülés előtt mennyi idővel kezdtétek el beszerezni a baba dolgokat?

Figyelt kérdés
Nekem még 3 hónapom van és még egyáltalán nem kezdtem el a vásárlást.
2017. júl. 27. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elkezdheted.

Nagyjából mi is kb ennyivel előtte kezdtük.

2017. júl. 27. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 30 hetes és kb a dolgok 80%-a megvan.
2017. júl. 27. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha az apja már megvan, akkor felesleges idegeskedni.

Egyébként ami egy babához feltétlenül kell az első néhány héten, azt egy délelőtt össze lehet szedni. A többi meg majd alakul...

2017. júl. 28. 22:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Példásan demonstrálod a kretén jelzőt 3-as válaszoló! 😁 mert ha valaki még egy ilyen kérdésre is ekkora tahó választ ad az csak kretén lehet a javából.
2017. júl. 30. 09:28
 5/7 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a választ.
2017. júl. 30. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülye voltam, voltunk; de volt az még egy évvel is születés előtt. Aztán ahogy olvasgattunk, meg láttuk az utcán, hogy miben vannak a csecsik, vagy akár tévében mi van rajtuk, akkor megnéztük a boltokban. Mert olyan jó volt nézegetni, beleképzelni, hogy majd milyen lesz.
2017. júl. 30. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem akkora élvezet a babának való vásárolgatás, hogy nem akartam rövid idő alatt gyorsan összekapkodni, hanem ki akartam élvezni. Na meg sokkal olcsóbban ki lehet jönni, nézni az akciókat, különböző helyekről vásárolni. Így már az elejétől vettem a dolgokat :) úgy voltam vele, hogy ha nem marad meg, úgyis újra próbálkozunk, hely meg ban tárolni.

Második babát várom, most már szinte minden van, így csak pár dolog kell, ráérősebb vagyok.

2017. aug. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!