Külső falra raknátok a baba ágyát?
Vagy az nagyon hideg lenne? 3 külső fal van, 1 belső. De a belső pont a nappalival határos, és félek, hogy esetleg a zajok zavarják este alvás után.
Van aki külső falra tette?
Inkább a belsőre raknám. Tapasztalataim szerint a zajok kevésbé érdeklik az elején a babákat, viszont jön a nyár abba is gondolj bele-nem csak hidegebb lesz az a fal, de melegebb is tud lenni.
Amúgy ha jó a szigetelés mindegy.
Rakd úgy ahogy jónak làtod, maximum átrendezitek ha nem jön be.
Az én kezem mindig hideg, akkor is, ha nem fázok, így én nyaknál ellenőrzöm, hogy fázik-e, nem mellesleg nyűglődve alszik, ha melege van, vagy fázik, így egyértelmű jele van, ha nem jó neki ott.
Én arra figyeltem, hogy ne ablak alatt legyen, a külső fal nem zavart. A kislányomat sem zavarja, nagyon jókat alszik az ágyában.
Majd ha már rendes ágya lesz, nekidől a falnak olvasni, játszani, ilyesmi, akkor újragondoljuk. Vagy kap falvédőt, vagy átrendezzük a szobáját.
Persze, raktam, most is ott van a fiam agya, mashol nem volt hely.
De nem tudom oszinten mennyire szamit, ha egyszer 23 fok van telen a hazban, szoval a halalra fagyas eselye 0.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!