Mit raknátok 7 hónapos baba szobájában egy nyitott állószekrény alsó polcára?
De miért baj, hogy leszedi, ami ott van?
Az a dolga. Fejlődés része.
Olyat kell odatenni, amit nem sajnálsz, ha pakolgat. A legkézenfekvőbb, hogy a játékait.
A játékait......annyira evidens már ne is haragudj.
A mostani anyukák olyan döbbenetesen önálló tanok hogy elképesztő. Annyi kérdés van mostanában amire maximális módon egyértelmű a válasz...
Kedves 12:38-as válaszoló.
Talán azért tűnnek a mai anyukák önállótlannak, vagy azért tesznek fel ostobának tűnő kérdéseket, mert az elvárások is megváltoztak velük szemben. Amíg 40-50 évvel ezelőtt simán magukra hagyták a totyogós gyerekeket egy bevásárlás erejéig, kezükbe nyomtak egy érdekes tárgyat, pl. csörgőórát, vagy hagyták a kutyára, hogy az vigyázzon rá, esetleg egy alig pár évvel idősebb másik gyerekre. Ilyen volt a világ. Ezt egy mai anyuka nem teheti meg, akkor sem, ha akarná, mert leharapják érte a fejét, megszóljk, elítélik.
Egyszerűen arról van szó, hogy nem akarunk hibázni. Pontosan tudom, milyen manapság újdonsült anyukának lenni. Egy 8 hónapos csecsemővel vagyok itthon és az az igazság, hogy én se gondoltam még bele, hogy hogyan rendezzem át az alsó könyvespolcokat.
Tele van az internet hülyeségekkel, rendkívül nehéz tapasztalat nélkül kiszűrni a hasznos infókat. Ezen kívül hemzsegnek a fórumokon a megmondó emberek, és a hozzád hasonló lesajnáló kommentelők. Elég nehéz és stresszes a babázás, ha az ember esetleg nem tudja kizárni a külvilágot.
Azt javaslom tehát a kérdezőnek, hogy továbbra is nyugodtan tegyen fel minden kérdést, amire csak kíváncsi, hiszen mindig akad segítőkész ember, aki válaszol és nem véleményez.:) Nekünk a többi "önállótlan" anyukának is jó, ha esetleg bennünket is érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!