Mit raknátok 7 hónapos baba szobájában egy nyitott állószekrény alsó polcára?
Azt a hét meg a nyolcszázát, rámol a gyerek! Hát hogy képes erre vetemedni?! 😱 Vagy azt nem írják a gyereknevelési szakkönyvek, hogy a helyváltoztatásra képes kis utódok néha kupit csinálnak?
Ha ennyi zavar, javasolom ürítsd ki a házat, mert pár hónap, és kb 99%, hogy letarolja a polcokat és befekszik, felmászik kanapé háttámlájára, odatolja az ablakhoz a széket, hogy muskátlit játsszon, szétbombázza a 4 perccel azelőtt rendbe rakott helyiséget.
Ne haragudj, de ez tényleg nevetséges kategória. Tegyél oda egy plüsst, vaagy téglát, azt nem veszi ki... még.
7, ez butaság már bocsi. Olyanokat kérdeznek, hogy "szerintetek macis oviszsàk jó?" Meg "4 évesemet hogy gondozzam a Balcsin?" Vagy egyik kedvencem: "kórházban leszek, miket hozassak anyukámmal és férjemmel, írnátok kajákat?" Komolyan.......
Ezek nem nagy elvárások miatt vannak..... csak a baba mama fórumok elterjedésével "elbutultak" az anyukák és semmit nem önállóan próbálnak kitalálni, hanem megkérdezik a net nagyvilágát.
7, én is kisgyerekes mai anyuka vagyok, csak épp szoktam gondolkozni. Nem kérdezem meg a neten azt is hogy jobbról balra vagy balról jobbra töröljék a baba popsiját..
A normális kérdésekkel nincs baj, de amikor olyat olvasok amire egy ötéves is vágja a választ az szomorú.
Nem, nem lett jobb a napom, csak felidegesítettem magam, hogy ennyire az internet segítségére támaszkodnak az anyák manapság. Én is féltem a gyerekeimet, hogyne félteném, de be tudtam rendezni a szobájukat, fel tudom öltöztetni őket hidegben és melegben, nem kaptak se térdvédőt mászáshoz, se kutacsvédőt, pedig a nagyobbik, mikor tanult felkapaszkodni, úgy borult sokszor mint egy zsák krumpli.
Ne szívasd meg a gyerkedet a túlzott aggodalmaskodásoddal! Berögződött túlféltéssel kész horror lesz közösségbe kerülni. Most azt a polcot éri el, ott tud rendezkedni, hát tegyél egy kosár játékot, hadd molyoljon vele! Egyébként 1 éves státuszon kérdés lesz, hogy dobozból, fiókból szívesen kipakol-e.(!) Minden "csíny" a fejlődését segíti elő, persze ésszerű keretek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!