Ti melyik lanynevet raknatok az elso helyre?
Figyelt kérdés
ittvan 11 lanynev: Elza Anasztázia Alexandra Gizella Elizabeth Laura Izabella Aurora Bella Beatrix Barbara. Ti hogyan raknatok sorrendbe? (Elso helyen a legszimpatikusabb nev es igy tovabb)2017. nov. 12. 13:48
1/15 anonim válasza:
Anasztázia, Auróra, Elizabeth, Elza,Izabella, Bella, Laura, Alexandra, Beatrix, Barbara, Gizella.
2/15 anonim válasza:
Bella Izabella Elza Eliza(beth) Anasztázia Aurora Barbara Alexandra Laura Beatrix Gizella
3/15 anonim válasza:
Kislányom is Bella😄Gyönyörü név szerintem..és a jelentése is!!
4/15 anonim válasza:
Bella, Izabella, Laura. A többi egyáltalán nem tetszik. Legalján a Gizellával.
5/15 anonim válasza:
Laura, Elza, Elizabet, Izabella, Barbara, Beatrix, Anasztázia, Bella, Gizella Auróra, Alexandra
6/15 anonim válasza:
Izabella Bella Elza Laura Elizabeth Anasztazia Aurora Alexandra Barbara Beatrix Gizella.Azt hiszem mindet leirtam.Ezekbol egyebkent nekem az Izabella Bella Elza es Laura tetszik.A tobbi nem.
7/15 anonim válasza:
Izabella
Laura
Barbara
Elza
Bella
Alexandra
Elizabeth
Beatrix
Aurora
Gizella
Anasztázia
8/15 anonim válasza:
Auróra, Izabella, Elza,
Bella, Beatrix, Barbara, Laura,
Elizabet, Alexandra, Anasztázia, Gizella
9/15 anonim válasza:
Anasztázia (ezt a nevet adnám is, a többit nem)
Ami még jó lehet: Izabella, Gizella, Laura, Beatrix
A többi szerintem semmiképp.
"Kislányom is Bella😄Gyönyörü név szerintem..és a jelentése is!!"
Latinul mondjuk háborút jelent.
10/15 anonim válasza:
Bellum latinul a háború...a bella szép, bájos.
Szerintem:
Izabella, Laura, Auróra, Beatrix, Alexandra, Barbara, Elza, Anasztázia, Gizella.
A Bella számomra becenév, nem soroltam sehová, mert az Izabella becézése. Az Elizabettől (és a többi hasonló logikájú névtől) meg kiütéseket kapok.
Egyébként az Elza mondjuk Eliza alakban sokkal jobban tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!