10-es, én a fiamnak vettem, sőt másodjára is fiam lesz, nem is értem az összefüggést :D
Egy konyha nem fiús vagy lányos játék, pláne, a gyerekek 2-5 éves korában, mikor bármivel játszanak.
2022. nov. 20. 07:51
12/26 anonim válasza:
Te igy gondolod, mi meg úgy...
10#
2022. nov. 20. 08:12
13/26 anonim válasza:
Mindenhol ezt nyomja, hogy van jobb minőség a webshopokban, de még egyet sem tudott mutatni :D nem értem, ha ennyire nem tetszik ez a termék, akkor minek szólsz hozzá minden ilyen kérdéshez?
2022. nov. 20. 08:17
14/26 anonim válasza:
Nekünk éppenséggel aldis van, de nem tudom, hogy ennél mégis mennyivel jobb minőségű kellene?
4 éves a miénk és az egyik legjobb vétel volt. 6 éves (lány) és 3 éves (fiú) gyerekek nyúzzák és a mai napig semmi baja, ugyanolyan mint új korában, pedig a kicsi már 7 hónaposan ebben kapaszkodva állt fel és ki-be rámolta naphosszat, igazán nem kímélve.
A napi nyugodt kávézásomat rendszerint ez biztosítja. A konyhánkban van a kiskonyha is, így nagyon jól kihasználjuk.
2022. nov. 20. 08:24
15/26 anonim válasza:
A 10-ey gyerekeiből lesz az, aki szerint csak az asszonynak van helye a konyhában :D
2022. nov. 20. 08:25
16/26 anonim válasza:
15 ezerért vettük 2 éve, nagyon szuper, mindennap használják. 30ért viszont most nem venném meg.
2022. nov. 20. 08:40
17/26 anonim válasza:
Nem tudom, milyen az Aldis, évek óta ott vásárolunk, de még sosem láttam játékkonyhát.
2022. nov. 20. 09:07
18/26 anonim válasza:
Van már konyhájuk, másik márka, illetve évekkel ezelőtt megvettük az összes Lidl fa kiegészítőt hozzá a kávéfőzőtől a pizzáig. A babaházunk viszont Lidl, 3000 Ft-ért (!) szereztük tavaly nyáron az akciós részlegről mert bontott volt a doboza, a kasszás is kétkedve méregetett amikor meglátta az árát, ő sem hitte el, szóval megérte anno lecsúszni róla, sokkal jobb üzletet csináltunk, azóta is napi használatban van :D
2022. nov. 20. 09:09
19/26 anonim válasza:
Nem akartam venni, mert nincs kinek, de voltam csütörtökön és pénteken is, volt belőle, láttam.
2022. nov. 20. 09:16
20/26 anonim válasza:
10
Szintén van fiam, aki többet sürög benne, mint a lányom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!