Lidlis játekkonyhát sikerült vásárolnotok?
Minden evbe nagy felé az erdeklodes.
Sokan mostis nyitas elott 10-20vagy akar hamarabb is bealtal az ajto elé,abba bízva hogy jut belőle nekik is
Amiről szó van:
Felénk a kutyának sem kell. 3 darab volt kitéve, abból 2 még pénteken ott volt a boltban.
A Lidl-nek sokkal több játéka van, nem értem, hogy miert erről az egyről szólnak cikkek és kérdések... Talán pont azért mert ezt nem viszik?🤔
Nekübk Aldis van..
Kicsit bánom, mert az Ikeás jobban tetszik.
De a gyereeknek teljesen mindegy amúgy
Igen, tudtunk venni reggel, azért nem öltük egymást, volt belőle bőven.
Mi amúgy kisfiúnak vettük, ahogy sokan mások, szóval nem értem az elsőt.
4 éve vettük, így idén már nem kell.
1, teljesen uniszex játék, ami az utánzásról szól. Fiamnak nagyobb kedvenc. 1 évesen már "főzte" rajta a kávét nekem.
Még most is tele van az összes Lidl konyhákkal. Múlt évben is ez volt, mindenki ölte magát reggel, aztán még két hétig kint volt egy raklapnyi konyha...
Mi múlt évben vettünk.
"Ilyen áron van amúgy jobb minőség is, ha egy picit hozzá is tesz még az ember, akkor meg még szuperebbet lehet venni webshop-ban."
Na, ez mondjuk nem igaz. Mi nem ragaszkodtunk a Lidl-ös konyhához, de hasonló árban a neten és boltban csak sokkal rosszabb minőségűek és gagyik voltak.
Megnéznék szívesen egy linket egy jobb konyháról hasonló áron, máshol is kértem, ahol ezt írták, de sehol nem linkeltek semmit :D
Szerintem is baromira túltolt dolog ez a konyha. Én 30ezer forintot biztos nem adok érte. Még mikor a fele volt sem vettem.
Fiaim vannak, így meg nen is kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!