Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16 hónaposnak jó lehet karácso...

16 hónaposnak jó lehet karácsonyra a játékkonyha?

Figyelt kérdés
Mától van akcióban éppen és gondolkozunk rajta a férjemmel. Szerintetek?

2021. dec. 20. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Igen :) A fiam 17 hónaposan kapott és nagyon szerette. Ez volt tavaly karácsonykor. A mai napig szinte napi használatban van.

Ha a Lidl konyhára pályázol, akkor viszont, lehet, hogy lemaradtál már róla :D Szó szerint ölre mentek érte itt az anyukák, 8-kor már nem volt belőle XD

2021. dec. 20. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Ne sokáig gondolkozz, mert általában aznap elfogy ;)

Egyébként simán. Nagyobb nálunk ugyan 3 évesen kapta, de a kicsi már 8 hónaposan rá volt kattanva és azóta is kedvenc, most 2,5.

2021. dec. 20. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Igen. Az ikreim mióta járni tudnak imádják. Már azért is mert a nővérüké 😅
2021. dec. 20. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Jah ma voltam a lidlben. Rengeteg van nálunk, de tényleg viszik mint a cukrot
2021. dec. 20. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Haat.. ez szerintem fugg a gyermek fejlettsegi szintjetol, illetve attol is hogy mi, mennyire koti le. Jo lehet, hiszen ha most nem köti le magat vele annyira, par honap mulva, vagy mikorra 2 eves lesz, már biztosan jol el fog vele jatszani😊

En kisgyermeknevelo vagyok egy bolcsodeben, es azt vettem eszre hogy leginkabb a 2- 2,5 eves korosztály szokott a konyhan eljatszani leginkabb. Nagyon aranyos lesz majd, mikor eljon az az idoszak hogy ' anya nezd, foztem neked ' :) szeretik tovabba a muanyag etelformakat beledobalni a jatek mosogatoba, a kotenyeket felvenni 😊szerintem jo ajandek otlet. Szeretik leutanozni azt is, amit anya keszit a konyhaban. Kellemes unnepeket! :)

2021. dec. 20. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk már elfogyott.
2021. dec. 20. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Igen, érdemes beruházni rá.
2021. dec. 20. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

A legtöbb gyereknél olyan 2 éves tájt telitalálat, ráadásul a Lidl félénél sok a nyitható, tekerhető, nyomható, stb. alkatrész, amit ugye főleg imádnak. Legjobb barátnőm kisfia 4 éve koráig "főzött", minden létező mini konyhai felszerelést (eszközöket, mű ételeket, kötényt, stb.) meg kellett neki venni, órákig lekötötte magát vele.

Off, de ráadásul a köténykét akkor is tudta használni, amikor az anyjával tényleg közösen sütöttek valamit.

2021. dec. 20. 14:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Sikerült vennem de már itt is csak pár darab volt.
2021. dec. 20. 19:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ekorul vettunk, nagyon szerette, meg 4 evesen is játszott vele.
2021. dec. 20. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!