Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Ezek valóban kellenek/hasznosa...

Ezek valóban kellenek/hasznosak a kiságyban?

Figyelt kérdés

Pl: - baldachin( pamut)

-baba ágynemű (olvastam a fulladásveszélyt)

- rácsvédő

-babafészek

- zenélő körforgó

Ezek csak esztétikai szempontból vannak? Vagy hasznosak? Nektek van?

2022. aug. 26. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Nekünk a fészek volt életmentő. Mást nem raktam az ágyába. Különösen nem akartam ilyen zenélő, forgó lósz.rokkal elvonni a figyelmét az alvásról.
2022. aug. 26. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Zenélő forgó volt, megkötős rácsvédő meg egy vékonyka pléd.

Valamint a rácsra csavarva egy kukac. Ilyen:

[link]

2022. aug. 26. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es a zenélő, forgó lósz*r nem azért van, hogy elvonja a figyelmet az alvásról.

Mi pl akkor kapcsoljuk be neki, amikor felébred. És simán egy 10-15 percig még elnézegeti ébredés után.

Vagy ha pl ki kell mennem a futárhoz, postáshoz, wc-re, vagy fel akarok porszívózni, akkor beteszem a gyerkőcöt az ágyba, és bekapcsolom. Szóval praktikus, és egyáltalán nem zavarja az alvását.

2022. aug. 27. 07:26
 14/14 anonim ***** válasza:
84%

13!

Hát igen. Sokaknak nem jut el az agyáig,hogy nem az alvó babának kell bekapcsolni.

De az is a baj,hogy sok zenélő terméket "elalvás segítőként" reklámoznak.

Már hogy a pikulában segítené az elalvást,ha egyszer zenél???

Alvás ELŐTTI megnyugtatásra ESETLEG jó. De alváshoz ki kell kapcsolni.

Mi is ébren használtuk. Nagyon szerette a lányom. Sőt, olyan zenélő lova is volt,aminek az orrát ha megnyomta,nagyon kellemes zenét játszott le.

2022. aug. 27. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!