Nekem ezek közül mindkét gyerekemnél a rácsvédő ( a fiamnál 10 éve még a hagyományos, a lányomnál, aki most 2 éves a fonott) és a zenélő forgó volt csak. Mindketten szerették a rácsvédőt és egész kicsi korukban a zenélő forgó zenéjére aludtak el, szóval nekünk ezek hasznosak voltak. Baldachint, babafészket és ágyneműt sosem használtunk, mindketten hálózsákban aludtak (a kicsi most is). A baldachin szerintem teljesen felesleges, a babafészket sok baba viszont szereti.
2022. aug. 26. 13:00
2/14 anonim válasza:
Baldachin teljesen felesleges. Első gyereknél kaptunk, de nem sokáig használatuk, másodiknál egyáltalán nem. Babaágyneműt használtunk mindkét gyereknél elég hamar. A hálózsák csak addig volt jó, míg fel nem tudtak állni a kiságyban. Rácsvédő sem tett jó szolgálatot, állandóan alá bújtak, inkább leszedtük fulladás veszély miatt. Babafészek nagyon praktikus. Első gyereknél sajnos nem volt, de másodiknál igen. Sokat volt benne napközben a nappaliban. Zenélő körforgót is szerették, azon aludtak el. De csak addig volt jó, míg le nem akarták állandóan szedni.
2022. aug. 26. 13:01
3/14 anonim válasza:
Egyik se kell, ezek nélkül is felnő a gyerek.
Hogy kinek mi hasznos, az pedig egyénenként változó, kaphatsz 1000 választ, de akkor sem fogod tudni, hogy számodra hasznos volna-e. A puding próbája ugyebár az evés.
Nekünk a babafészken kívül minden van a felsoroltak közül, és számomra hasznosak is.
2022. aug. 26. 13:02
4/14 anonim válasza:
A rácsvédő jó ha van, véletlenül beütheti a fejét. Eleinte a hálózsák a legbiztonságosabb és a legpraktikusabb.
2022. aug. 26. 13:04
5/14 anonim válasza:
Baldachin az első gyereknél volt, de totál felesleges. Szép, szép, de semmi értelme. Csak porfogó.
Nálunk most a zenélő forgó nagyon jó vétel volt, a fiam imádja.
Rácsvédő és babafészek is van. Vagyis a fészek már nincs, azt kb.2 hónapos korig használtuk csak. De addig jó volt. Szeretett benne aludni.
2022. aug. 26. 13:08
6/14 anonim válasza:
egyik se volt, egyik se hiányzott
javaslom, hogy nézegess zenélő forgót _alulról_, a gyerek ugyanis annyit lát belőle.
2022. aug. 26. 13:19
7/14 anonim válasza:
Baldachin tetszett mindig, de végül nem vettünk, nem hiányzik.
Baba ágyneműnk csak lepedő van a matracra, párnát nem használunk, takarója puha pléd vagy vékony szövet (hőmérséklettől függően), ha koszos lesz, ahogy van kimosom, nincs szükség cihára.
Babafészek szintén nagyon tetszett, de végül azt sem vettem, majd nem is hiányzott.
Kiságyforgót kaptunk ajándékba, na az aranyat ér, órákig nézegeti.
2022. aug. 26. 13:19
8/14 anonim válasza:
Igazából egyik sem szükséges feltétlenül.
Nekünk csak rácsvédőnk volt.
2022. aug. 26. 13:22
9/14 anonim válasza:
A babafészket nem csak a kiságyban tudod használni. Amíg nem tud mászni, abban itt-ott tudod hagyni, ha abban elalszik. A rácsvédő azért jó, ha már ficánkol és nekitolja magát a rácsnak, nem fáj neki. A körforgót az elején még nem nézik. Van egy időszak, amikor érdekes és leköti a babát, majd később meg lerántja. Jó ha van, de nem adnék ki érte sok pénzt. A baldachin nem tudom, mire van. Beleakadsz, amikor lerakod a gyereket.
2022. aug. 26. 15:22
10/14 anonim válasza:
Ja, és a babaágynemű. Mi csak lepedőt meg takarót használunk. Nem tudom, pontosan mire gondolsz. De van olyan baba, aki kibújik a takaró alól. Azoknak jobb a hálózsák
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!