Mit tennél ha az egyik oldali nagyszülőktől minőségi, természetes anyagokból készült játékokat, a másik oldali nagyszülőktől pedig gagyi műanyag vackokat kapna a kisbabád, kisgyereked? Mindent odaadnál neki?
Nekem pl a gagyi műanyag edénykészlet 5 éve használatban van.
A fa építőjátékok pedig alig-alig voltak használva, el is fogom adni.
A gyereknek nem a márka a fontos.
Nekem személy szerint a legkedvesebb plüssállatom egy gagyi plüss, nagyon vigyázok rá a mai napig, már közel húsz éves. Ellenben sok nagyon drága, márkás játékom végezte idővel selejtezőben. A nagyszülőknek csak arra van pénzük, de ha a gyereknek küldik, nyugodtan megkaphatná, nem elvárható, hogy mindenki vagyonokat költsön játékokra. Ha nem játszik vele, akkor idővel el lehet ajándékozni. A gyerek nem azt nézi, hogy ki gyártotta és mennyire strapabíró, az a fontos, hogy mi lesz számára szubjektíven értékes.
Mit tennék? Sürgősen elszégyellném magamat, hogy egyáltalán ilyen kérdést feltettem. Feltételezem hogy a "gagyi műanyag" játékokat épp olyan szeretettel adták a nagyszülők, mint a másik nagyszülőpár a minőségi játékot.
ILyen sznob szülő lennék, el is bújnék.
Odaadnám a gyereknek mindkettőt, aztán majd kiderül, hogy melyiket kedveli jobban. A gyerek kapta a játékot, döntsön ő, ne a sznob anyuci.
Az eszem megáll.
16
A fiamé gyöngyökkel töltött cumisüveg. Jóó hangos volt,szerette. De az üres flakonnal is sokáig eljátszott. :D
Ha nem veszélyes az a gagyi, akkor odaadok mindent.
Egyszer volt, hogy a sógor karácsony másnapján kiszerelte a vijjogót egy autóból. :D
Én meg egyszer nagyon mérges voltam a mamára, mert a Jézuskában még bőszen hívő gyermek előtt elkezdte ecsetelni, hogy de aranyosan játszik azzal az autóval, micsoda jó vétel volt 150!!!! Ft-ért megvennie az ócskapiacon... -_- Ott se az autóval volt a baj, a kölöknek kifejezetten tetszett, csak a körítés, na...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!