Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Baba kiságyban a lepedőt hogy...

Baba kiságyban a lepedőt hogy oldottátok meg, alulra egy gumis lepedő, és felé egy sima? Vagy csak a vízhatlan lepedő?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert látom, hogy pvc az anyaga, felül meg pamut amit rendelni akarok. Ez így elég vagy felé érdemes egy sima lepedő?
2022. jún. 24. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekünk is ilyen van, én valamiért teszek rá sima lepedőt is, de szerintem nem kell. : D Remélem, nem ez miatt alszik rosszul a gyerekem... :DDD

3-as! Hogyha megtörténik éjszaka a baleset, akkor viszont hova teszed vissza a gyereket? Nekünk is kókuszmatrac van egyébként.

2022. jún. 24. 21:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Valamiért én is arra gondoltam, hogy kellene rá sima is, ezért gondoltam megkérdem itt is 😅
2022. jún. 24. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
Én teszek rá simát, mert azt más miatt is cserélni kell esetleg, nem csak pisi miatt, így van, hogy elég a felsőt levenni. Meg nekem ez a frotíros nem szimpi. Egyébként alattam is van ilyen vízhatlan, ha átmászna és alámcsorgatna, ne kelljen matracot mosni. Egyáltalán nem kényelmetlen, nem izzadok bele, nem érzem bármi hátrányát. Pedig ugye én már nem 10 kg-mal alszok rajta.
2022. jún. 24. 23:25
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Kókusz matrac van, vettem, de nem használjuk a vízhatlan lepedőt. Sima pamut lepedője van, nekem a legfontosabb szempont hogy szellőzzön. Ha baleset van, csak leveszem a lepedőt, a matrachuzatot, megfordítom a matracot, vissza egy pamutlepedő és mehet vissza aludni. Soha nem volt olyan hogy épp ne lett volna használható a matrac. De ha előfordulna egy éjszakat meg lehet oldani máshogy is, amíg atzuhanyzom a matracot. Kókusz, nem ázik el.
2022. jún. 24. 23:32
 15/15 anonim ***** válasza:
13%

14, baratnőméknél olyan gyönyörűen berohadt a méregdrága kókuszmatrac, hogy az csoda. Panel, nem száradt meg.

Igen, mindig dupla lepedő volt. A mi ágyunkon is így van, mert a vízhatlant nem szükséges normál lepedőcserénél cserélni, elég a felsőt.

Van olyan vízhatlan matracvédő, ami egyáltalán nem izzaszt, mert légáteresztő.

2022. jún. 26. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!