Matracvédő, gumilepedő, gumislepedő, kinek milyen kombináció vált be?
Nem tudom, milyen a Clevamama, én mindhárom gyereknél olyat használok, ami vízhatlan frottír borítással (azaz lélegző) + pamut gumis lepedő. Ebből van többfajta márka, van, amit a babaszafarin vettem, van, amit matrac webáruházban, de van sima Brendonos is, abból is van több darabunk a három három év alatti gyerekhez, tökéletes. Nem fülledt bele soha egyik sem a legnagyobb kánikulában sem.
Olyat semmiképp nem vennék, ami az az igazi gumilepedő! Én mindenképpen kell rá sima pamutlepedő. A matracvédőt én nem cserélem minden lepedőcserénél. (Mindenki pelenkás még, nincs még pisibaleset.)
1-es, a Clevamama pont olyan, mint amit linkeltél. Frottír + pamut. Annyi a különbség, hogy nem pántos a rögzítése, hanem ugyanolyan körbegumis, mint a sima gumis lepedő. ;)
Igen, mindenképpen kell rá plusz lepedő. Nem azért, mert önmagában ne aludhatna rajta a gyerek, hanem azért, mert a felső réteget gyakrabban cseréled, többségében csak az szennyeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!