Clostylbegit inofolic gravida kombináció 14. nap 12 mm-es domináns tüsző 8 mm-es nyalkahartya szerintetek jó lehet?
Ha magambol indulok ki NEM, nem jó.
Inofolicot dokim nem ajanlotta closti melle. Terhes vitamin mehet de o azt mondta h inkabb már E vitamin nagy dozisban ☺ legyen hova beágyazódjon a baba
hát ja, nem biztos, h megreped.. azt olvastam kb 2mm-t nő egy nap a tuszo.. de olyan 20-22mm körül van ovu.
closty mellé nem próbáltok repesztőt? lehet hnap is pozi lesz az ovuteszted.
Mm-t max.. Centit biztos nem. Gondold at. Meg dinnyenek is sok lenne..
Es igen lehet abban igazad van, h nőhet annyit (mm-ben) ha mar ezt mondta a doki, de néhány ciklusomat vegigkovettek es nekem ennyit nem nott (maximum 1-2mm-t ha mar nagyobb volt), szóval en nem erositem a gyors petenovesztok sorat.
Sztem kerdezo menj el uh-ra az lesz a legokosabb.
Hjaa es en 1-5 vagy 2-5.nap szedtem mindig a clostyt. Soha nem szedtem későbbi napon kezdve. Mindig 16-17.napon repesztettek es volt egyszer olyan a leleteim szerint amikor magatol a 18.nap repedt meg, de en 35 eves vagyok.. Szóval lehet en mar kicsit rosszabbul reagálok erre. (amúgy 28napos ciklusom van)
Mivaan??? Hogy 8mm keves a 14.napon? Bírom mikor azzal jönnek h már ilyenkor jaj de keves a 10mm alatti érték...... elárulom ,h lópikulát se számit ovulációkor ha vékony (bar 8mm closti mellet kicsit sem az) mert hát igazan vastagodni ovuláció UTÁN kezd a mehnyálkahártya és még akkoris csak 7-9nap mulva számít h milyen vastag lett.:)
Nekem NÉGY (4) mm vastag volt a 15.napon , closti es napi 400mg E vitamin mellett, a doki azt mondta semmi panik az most még nembaj de emeljem az e vitamin adagot. 600mg ra emeltem. 9.dpoig szedtem, (25.ciklusnap) amikor is hajnalban pozitivat teszteltem most nyáron :-)
És még valamit írnék.. utro miatt már 4+3 hetesen mentem semmit sem latott a dokim csak 9mmes mehnyalkahartyat. :D
Mondom én így.. akkor biztos??? Biztos h keves a 8mm a 14.napon?:)
Nem.. mert 4 se volt az !:)
13+5hkm
ha 14. napon 12 mm-es domináns (?) tüsződ volt, akkor az a 16. napon még egészen biztosan nem volt elég nagy ahhoz, hogy megrepedjen. a nyh szép középidős, ahogy a dokim mondaná :D
a pozitív lh teszt azt jelenti, hogy volt a ciklusodban lh-csúcs (ezt ugye csak akkor látod, ha vannak előtte-utána tesztjeid is. egy darab pozi lh-teszt csak annyit jelez, hogy sok lh van éppen a szervezetben).
megmondom őszintén, én nem bíznék így ebben a tüszőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!