Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Baba kiságyban a lepedőt hogy...

Baba kiságyban a lepedőt hogy oldottátok meg, alulra egy gumis lepedő, és felé egy sima? Vagy csak a vízhatlan lepedő?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert látom, hogy pvc az anyaga, felül meg pamut amit rendelni akarok. Ez így elég vagy felé érdemes egy sima lepedő?
2022. jún. 24. 20:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
kókuszmatracotok van?
2022. jún. 24. 20:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt felette egy gumis lepedő
2022. jún. 24. 20:19
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Mi csak sima gumis lepedőt használunk. Vízhatlan lepedőt ugyan vettünk, de teljesen lezárja a levegőt, így inkább nem tettem fel. Nekünk kókuszmatracunk van azért sem zavarna, ha baleset történne, mert arról csak le kell venni a huzatot és át lehet mosni. Ki kell szárítani tejesen és mehet vissza minden.
2022. jún. 24. 20:20
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
A vízhatlan lepedő így nyáron borzasztó a babának, egyáltalán nem szellőzik.
2022. jún. 24. 20:25
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Alulra sima lepedő,felé pedig vízhatlan,olyan fajta,aminek a négy csücskén gumiszalag van és frottíros anyagú.
2022. jún. 24. 20:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerekemnél csak a vízhatlan lepedő ( a frottír anyagú, 4 gumiszalaggal) volt/van a kiságyban. Soha nem ázott át, pedig volt hogy le is hányták. Mindkét gyerek szuperül aludt/alszik rajta minden évszakban.
2022. jún. 24. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Sőt az oviba is olyat vittünk (kötelező).
2022. jún. 24. 21:16
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem kókusz matrac.

Az jobb, mint a sima?

Amit néztem lepedő, pvc anyag és pamuttal van bevonva a teteje, tehát nem gumis anyagú felül. De nem tudom, erre érdemes-e még egy "sima" lepedő.

Szerintem rosszul fogalmaztam a kérdésben, és gumis lepedőnek neveztem a vízhatlant.

Tehát úgy gondoltam, hogy alulra ez az említett vízhatlan lepedő és felülre egy sima.

2022. jún. 24. 21:23
 9/15 A kérdező kommentje:

Ilyen:

[link]

2022. jún. 24. 21:24
 10/15 A kérdező kommentje:
Na, férjem most mondja, hogy kókusz matrac 😅
2022. jún. 24. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!