Anyukák! Szerintetek erre lenne igény Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szépen tudok hímezni és külföldi oldalakon sokszor látok olyan hímzéseket amin a baba neve és adatai vannak (mikor született, hány gramm, hány cm) magyar oldalakon ilyet még nem nagyon láttam. Szerintetek erre lenne igény?
Mindjárt csatolok képet mire gondoltam.
2021. okt. 1. 14:21
11/16 anonim válasza:
Én is hímezek, elég sokszor adtam már el dolgokat. Megélni nem lehet belőle, de kiegészítésként jó.
12/16 anonim válasza:
Nekem ebben a formában nem lenne rá igényem, inkább hímzett ruhadarab tetszene.
Lenne ehhez kapcsolódóan egy kérdésem: sima pamut baba pólóra lehet hímezni, vagy speciális anyagra lehet csak?
13/16 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy valami használható dologra hímezd, pl. kis ruha, ne csak ilyen díszre.
14/16 anonim válasza:
"...sima pamut baba pólóra lehet hímezni, vagy speciális anyagra lehet csak?"
Kb bármire rahimzik neked gépi hímzéssel amit akarsz.
15/16 anonim válasza:
én vevő lennék, de ezt már géppel sokkal olcsóbban megcsinálják, és a kifejezett kézi hímzésért viszont nagyon kevesen hajlandóak annyit is fizetni, amennyit ér. Tudom, horgolok, és volt, hogy azért akartak velem csináltatni mancs őrjáratos kutyát, mert sajnálták a kínaisra a 2500ft-ot, gondolták én olcsóbban megcsinálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!