Hova / hogy rendeznétek be a baba szobát?
Kétszintes családi házban lakunk. Az emeleten 2 db szoba van, a miénk, illetve a másfél éves kisfiamé.
Az alsó szinten szintén 2 szoba, ebből jelenleg az egyik 'vendég' szoba, a másik játszós szoba.
Most várom a 2. babánkat, jövő év elejére vagyok kiírva.
Nem tudom hova kellene berendeznünk a baba szobát. A fiamat semmiképp sem szeretném mozgatni, éppen hogy végre megszokta az egyedül alvást ott stb., viszont betenni mellé se nagyon szeretném a babát, mert nem szeretném, hogy felkeltse éjszaka.
Miután haza jövünk, Én több, mint valószínű, hogy egy ideig a vendég szobában fogok lakni, pcs-m lesz, nem biztos, hogy fog kelleni a lépcsőzés az elején nekem. Nyilván az első pár hónapba úgy gondoltam, hogy a mi szobánkba tesszük a kiságyat és ott fog aludni. Viszont egy idő után vissza megyünk az emeletre, oda is visszük magunkkal a kiságyat, ez rendben is van.
De csak kell neki berendezni egy szobát, ami kizárásos alapon lent lenne. Viszont Én már előre félek, hogy ez így működő képes lesz-e miután mi felmegyünk, hogy a baba egyedül alszik lent. Nyilván akkor lenne ez már így, amikor huzamosabbat alszik éjszaka. Persze van kamerás bébiőrünk, azt is tudjuk használni, de mégse tudom ez így mennyire jó megoldás..
ti hogy oldottátok egy meg, amikor érkezett a teso?
9
Mire felkerülnek,már nem kisbabák,hogy ne merjek messze lenni tőlük. Ha a nagy megérik rá es szeretne saját szobát felmegy, addig meg ha lesz kicsi,úgyis velem alszik. Én nem altattam külön sosem,míg kicsi. Aztán ha ő is odanő és szeretne,mehet fel a másik szobába.
Mondjuk nekem az jutott eszembe, hogy iskoláig alhatnak együtt és lent megmarad a vendégszoba+játszó szoba, tehát mondjuk úgy fél-egy évről beszélünk.
Nyilván nem rögtön, de amikor a kicsi már végigalussza az estét, akkor a ti szobátokból átkerülhet a gyerekszobába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!