Légzésfigyelő éjszakai többször ébredő baba mellett?
Kislányom 4,5 hónapos, most vettünk légzésfigyelőt mivel már éjszaka hasra fordul néha alvás közben így szükségét éreztük.
Éjjel 1-3x szokott kelni enni, ilyenkor hogy használjátok a légzésfigyelőt? Mivel ha kiveszem a kiságyból 15 másodperc múlva be riaszt mert nem érzékeli a babát, ha ilyenkor kikapcsolom és etetés után vissza kapcsolom egyből felébredne a kislány mivel hangosan sípol a készülék.
Akinek van az hogy oldja meg? Vagy van bármilyen beállítás erre? Mert semmit nem találtam róla neten, sem a leírásában.
A regi fajta angelcare egyaltalan nem csipogott igy, 10evvel kesobb vettunk ujat (regit hasznaltan vettem anno), es ki-bekapcsoltam minden ebredesnel. Ha latta volna valaki hangosan nyihogott volna, ejjeli szoptatas utan baba kisagyba be, en pedig kileptem a szobabol par lepest es kerestem a jelet a fal elott hadonaszva, majd amikor sipolt akkor gyorsan bebugyolaltam vmibe h elfojtsa a hangot.
Maskor ugyanez a baba mellett ugy h gyorsan a paplan ala dugtam amikor jott a sipolas. Gyuloltem az egeszet es tobbszor riasztott is tevesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!