Vállalnátok még egy gyereket, ha egy 10m2-es szobában laknának ketten? Nincs lehetőség költözni.
9, bocs, hogy csak erre volt pénzünk. 😳
Nem lesz második gyerek, részben ezért, csak elgondolkodtam, hogy mások is ezért elvetnék az ötletet. Rengetegen nőnek fel panelban, ott is csak egy kisszoba van, tudom, hiszen én meg a tesóm is ott nőttünk fel.
Mi is felnőttünk az öcsémmel egy szobában, semmi bajunk nem lett. Akkor volt magán szférám, amikor elment otthonról az egész család valahova. Nem nehezményeztem, pedig eléggé introvertált vagyok.
Nem tudom, hogy a házatok amúgy mekkora, nektek esetleg van-e nagyobb szobátok, mert akkor például cserélni is lehet.
Csak ez engem nem tartana vissza, ha szeretnék második gyereket.
Mi is 1 szobában voltunk, igaz az 18m2 volt.
Utáltam. Elmondani nem tudom mennyire.
Mind a ketten lányok vagyunk, 2 év különbséggel.
Alapból totál más a termeszetünk, már ezmiatt se jöttünk ki.
Emellett hugom folyamat az én cuccaim hordt, használta, utáltam.
Ha neki volt valakije, szívbaj nélkül hazahozta éjszakára, nem mondanám izgalmasnak 3asban aludni (igaz 2 külön ágyon) meg ha nem szexeltek elöttem, akkor is. 20 évesen inkább suli mellett látástól mikulásig dolgoztam, de legalább elköltöztem albiba...
Siman
En alberletbe vallatam 3at
Most sajat csaladi hazunk van 😁 jelenleg 38nm van szekrenyekkel elvalasztva.
Tavasszal lesz a tetoter beepitve nekik.
Most 19, 16, 13, evesek
Anyuék a nagyszobát választották le 3 felé.
Icipici szobák voltak, egy amolyan előtér és két pici szoba.
Eszükbe se jutott egybe rakni minket, inkább átmentek a kisebbik szobába aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!