Ilyen tipusú kombi kiságyhoz milyen rácsvédőt tudnék vásárolni?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó: [link]
A hátulja sima lap,igy hogy vagy hova köthetném a rácsvédő madzagját?
Vagy mit vegyek bele?
Mindenképp szeretnék valami rácsvédőt de elkepzelésem sincs már mit tegyek
2021. ápr. 10. 08:49
1/8 A kérdező kommentje:
A fonott rácsvédő ami mostanság elég felkapott es esetleg szóba jöhetne... nekem nem tetszik :(
2021. ápr. 10. 08:50
2/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen volt. Rácsvédő nélkül aludt benne a baba. Egy három oldalról zárt ágyon amúgy sem szerencsés akadályozni a szabad légáramlást.
3/8 A kérdező kommentje:
Ebbe teljesen igazad van csak ugy felek h beveri a fejet vagy valami :(
2021. ápr. 10. 09:28
4/8 anonim válasza:
Veszélyesebb a rácsvédő, mint a rács. Egyik gyerekneknél sem kockáztattuk, hogy belefulladnak a felesleges anyagba, soha nem szorult be se kéz, se láb és nem koppant nagyot a fejük sem.
5/8 anonim válasza:
Kb 2 hónapig használtunk rácsvédőt (nem a nagy fonottat). Aztán elkezdett éjjszakánként elvándorolni a kiságyba, féltem h baj lesz úgyhogy leszedtem. Nagyon szépeket lehet kapni, de én mégegyszer biztos nem vennék.
6/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyesmi kombiágyunk van. Volt rácsvédő,de nemrég szedtem le mindent. Folyton kikötözte és beleakadt.. féltem,hogy megfullad. Párszor koppant már,de akkorát nem tud,hogy baja legyen. Inkább egy pukli,minthogy megfojtsa magát.
7/8 anonim válasza:
Valóban nem olyan fontos a rácsvédő, ehhez a típusú ágyhoz főleg nem. A lányom anno mindig alá mászott, így le is vettük. Most a fiam 3 hónapos, ő nála még kell, mert mindig az ágy széléhez mászik ki és beütné a fejét a rácsba. De már ő is elkezdte piszkálni a rácsvédőt, szerintem nála sem lesz fent sokáig.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet inkabb enis hanyagolom :/
Vegulis ugyse tudnam mihez kötni
2021. ápr. 10. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!