Van olyan kor, amikor már ártalmas az, ha rács van az amúgy nagy (140x70) gyerekágyon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy amikor már le KELL venni a rácsot, mert a gyereknek valami baja lesz tőle. 3 éves fiam imádja a rácsos ágyát. Bármikor szóba hozzuk, hogy nagyfiúsítsuk, mint az unokatesójánál, hallani sem akar róla. A férjemmel nekünk is kényelmes, hogy nem járkál ki, szépen elalszik egyedül, de ha bármi hátránya származik belőle, a sarkunkra állunk.2021. ápr. 9. 09:04
1/8 anonim válasza:
Az én gyerekeim másfél-két évesen elkezdtek kimászni. Azért vettük le, nehogy kibukfencezzenek a tetején.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy szeptembertől lesz ovis, és el fogom hozni ebéd után (nem az ágykérdés miatt).
2021. ápr. 9. 09:08
3/8 anonim válasza:
Milyen baja? Körbe rakod az ágyad ráccsal, nem lesz tőle bajod. Viszont ki fogja nőni és akkor le fogjátok cserélni.
4/8 anonim válasza:
Azért szokták lecserélni, mert ha a gyerek ki akar mászni belőle, amikor már elég magas hozzá, az balesetveszélyes. Ha nektek olyan van, aminek le van szedve az oldala, akkor ugye ez nem érdekes, maradhat, amíg ki nem növi teljesen és más kényelmetlen. Ha meg a ti gyereketek nem mászik belőle sehova vagy pont egy akrobata, aki ügyesen megoldja, hát rátok van bízva.
5/8 anonim válasza:
A nagylányom sem akarja, biztonságérzetet ad neki a rács. Valószínűleg a férjével már nem rácsosban alszanak majd, nem parázok ezen. 😄
6/8 anonim válasza:
A lányom 5 elmúlt mikor észrevettem, hogy nem tudja kinyújtani a lábát😂
21 éves semmi baja
7/8 anonim válasza:
Mi akkor váltottunk, mikor többször is megpróbált kimászni belőle.
8/8 anonim válasza:
Én már megkezdtem az első osztályt, amikor ifjúsági ágyat kaptam! Addig rácsoságyban aludtam! Olyan fajta volt, aminek le lehet engedni az egyik oldalát.
Mai fejjel nagyon fura, de akkor gyerekként nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!