Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Benti puhatalpú, csúszásgátló...

Benti puhatalpú, csúszásgátló cipő hasznos, ártalmas vagy felesleges?

Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 09:10
A kérdező szavazást indított:
Hasznos
Ártalmas
Felesleges
32 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Felesleges. Zokni ha hideg a padló. Ha olyan burkolat van akkor csúszásgátlós.
2020. szept. 27. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Padlófűtéssel, vagy parkettával, padlószőnyeggel nem kell. Viszont ha burkolva van, és hideg, akkor kell valami. Nekünk nem vált be kezdésnek a puhatalpú, mindkettőnek bedől a bokája, és ezzel kezdtünk :( (most 6 és 4 évesek) inkább boka tartó d.d.step szandál.
2020. szept. 27. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Amennyiben nincs semmilyen probléma a lábával, nem javasolt macimum puha talpú cipő. Boka tartó meg szupinált többet árt mint használ ha amúgy nincs probléma
2020. szept. 27. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk vastag zoknivalmis hideg-

-Nagyon hideg a padló

Gyapjúbéléses zolnival is/ nekem, felnőttnek is/

Jól megbántam h nem lett padlófűtés.

Így a puha bőrtutyit nagyon hasznosnak tartom

2020. szept. 27. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
A zoknit állandóan leveszi a kisfiam a lábáról, vagy lecsúszik. Én vettem tutyit neki, bőr a talpa. Nagyon szerettem, azt valamiért nem húzta le a lábáról.
2020. szept. 27. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
35%

Ha hideg kő van, érdemes valamit ráadni.

Ha már megy, egy dd step cipő vagy szandál. Ha mászik, akkor max egy puhatalpút.

2020. szept. 27. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Tappancsos(csúszásgátlós) vastag zokni a legjobb, betűrve a nadrág szára alá térdig húzva, tehát nem a kis titokzokni kell..

Mamuszban nagyon rossz sétálni felnőttként is.

2020. szept. 27. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!