Milyen csúszásgátló tudnék ehhez a kádhoz venni?
Nagyon szép, de sajnos csúszik benne a 3 hós babám. Textilpelust raktam alá, de úgy sem jó.
Soha nem használtam semmilyen babatartót, vagy csúszásgátlót. Sima 100 centis piskótakádunk van. Nekem mindhárom gyereknél az vált be amíg nem ültek, hogy a bal alkarommal támasztottam alá őket, az alkaromon pihent a hátuk, közben fogtam fürdetés közben a bal felkarjukat és eközben jobb kézzel megmostam őket.
Teljesen stabilan lehet így tartani őket és nem kell semmi plusz cucc a kádba, amit aztán lehet szárítgatni, meg tisztán tartani. :) Nem tudom, hogy a te kádadnál alá tudsz-e még nyúlni, mivel ott eleve van háttámla.
A sima piskóta kádat cseréltem le erre.
A probléma az hogy a hátam, derekam nem bírja azt ha még pluszba tartanom is kell a gyereket (pár másodperc után becsípődik,és úgy maradok, de ez külön téma lenne).
De akkor ezt a szivacsot kipróbálom, köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!