Lakókocsi átmehet védőnői környezettanulmányon?
Szóval, a párommal kb 8 hónapja vettünk egy lakókocsit és egy telket.
Egyenlőre spórolunk, mert szeretnénk egy házat építeni a telekre. Viszont közben terhes lettem.
A lakókocsi teljesen fel lett újítva, plusz szigetelést és belülről teljes burkolatot kapott (gipszkarton, tapéta, új padló, álmennyezet) és egy teljes tető is lett rá, szerkezettel, palával, mindennel.
Maga a lakókocsi 2,2 m×5,8 m.
Van egy kis fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel.
Van egy konyharész és egy nagyobb rész lett a hálószoba. Szekrények is vannak bőven, hűtő, mikró, tv stb.
Villany, víz, fűtés, szennyvízelvezetés már ki van építve.
Teljesen tiszta, rendezett kis lakás, mintha csak egy pici garzon lenne.😊
Egy teraszrészt majd a közeljövőben szeretnénk még építeni, mivel az nincs annyira sok pénzbe, illetve a ház építése még odébb van.
Kérdésem az lenne, hogy környezettanulmányon lehet-e probléma mikor kijön a védőnő?
Elképzelhető, hogy nem hozhatom haza a babámat?😥
Ez az év vicce.
Mi vidéken könnyűszerkezetes házra ajánlatot kivitelezőtől 3 éve kaptunk asszem 13 milliót. Plusz ugye telek...
Inkább vettünk végül használtat, mert 16ért kaptunk téglát.
Téged jó hülyének néznek, a párod meg ha egy utolsó segédmunkás se hinne el ilyet, szóval ez meg kamu.
100 ezer ft/négyzetméter lenne akkor az építkezés? És még sokat mondtam, mert ugye engedélyek stb.
Ez úgy hülyeség ahogy van.
Mint írtam. Kis városban lakunk.
Nyilván anyagár, elég sok ismerőse van a páromnak. Jóval olcsóbban hozzájut mindenhez (majdnem féláron)
Én itt fa könnyűszerkezetes házra gondolok, nem fémszerkezetesre.
(100 m bramac lécet pl 20.000 ft-ért vettünk)
Egyébként a kérdést nem amiatt írtam, hogy itt beszólogassunk egymásnak meg hülyének nézzük a másikat. Hanem kinek mi a tapasztalata...ennyi
A védőnővel majd beszélek, de köszönöm a válaszokat.
Szép estét mindenkinek!
Kis városban lakunk
Mi meg falun. És a bramac léc pont onnan jön, ahonnan a nagyvárosba, meg a kisvárosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!