Moonie alvassegito nyuszi?
Figyelt kérdés
Akinek van! Tapasztalatokra lennek kivancsi. Megeri az arat? Esetleg mas hasonlo termek, vagy ejjeli feny amit ajanlanatok?#Ejjelifeny #Alvassegito #Moonie
2021. jan. 26. 11:02
1/11 anonim válasza:
Az árát nyilván nem érheti meg, mert nagyon drága. Ha neked nem tetszik vedd meg, de elaludni biztosan nem ettől fog a baba. Éjjelifényböl nálunk a kedvenc az ikeás, 1500 forintos
2/11 anonim válasza:
Jav. Tetszik, vedd meg.
A lényeg egy sírós babát nem lehet ezekkel megnyugtatni, csak a kétségbeesett szülőket jól le tudják húzni ezzel az igérettel.
3/11 anonim válasza:
Altatózene + éjjelifény: Youtube telóról ;)
4/11 anonim válasza:
Én megbántam, kevesebbet tud mint ahogy elő van adva, nagyon nehéz állítani pl. a hangerőt. Én még kedvezményesen rendeltem előrendeléssel, ez volt az első amit a babának megvettem. Újra már semmiképp sem venném, aranyosabbak is vannak ugyanilyen tudással kevesebb pénzért is.
5/11 anonim válasza:
Ja a zajok nagyrésze inkább zörgés, meg sem lehet különböztetni a vizes hangokat, engem az az egy altatódal, ami bár nagyon aranyos, már most kikerget a világból. Azt hogy min múlik, hogy ki meg bekapcsoljon még nem fejtettem meg, követhetetlen min múlik hogy meddig szól meg mikor és miért indulj újra, bár tény nem sirással teszteltük, a baba a pocakban van még pár hétig, csak néha lejátszom neki, hogy ismerős legyen majd..
6/11 A kérdező kommentje:
Koszi mindenki, szerintem lemondok rola, ennyit tenyleg nem er :)
2021. jan. 26. 19:57
7/11 anonim válasza:
A Doodoo fényévekkel jobb!
Ezt a nyuszit ajándékba kapta a gyerek. Ahányszor meghallja totál kiakad, nemmellesleg pedig az éjjeli fény még jól be is zavar a gyerekek alvásába, főleg a fejük körül. Szerintem pénzkidobás. Annál már a Fisher-Price szunyókáló vidrája is sokka jobb!
Nekünk viszont a doodoo abszolút hasznos! Nagyon elégedett vagyok vele.
8/11 anonim válasza:
Azóta megszületett a babám. Az üvöltve sírásra nem kapcsol be a nyuszi, kisebb zörgésre vagy totál random igen.. Penzkidobás.
9/11 A kérdező kommentje:
Vegul mi ajandekba kaptunk egy Doodoo macit. Van amikor teljesen lenyugszik tole :) persze nem mindig hasznal...
2021. márc. 22. 21:00
10/11 anonim válasza:
Én most egy hordozókendőt rendeltem. Azonnal abba maradt a sírás. Persze az ágyban maradást nem oldja meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!