Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen nyugtató és alvássegítő...

Milyen nyugtató és alvássegítő szert lehet adni egy 3-4évesnek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. jan. 6. 19:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi de ezt már régen próbáltuk és nem igazán vált be!:(

Igazából nem is az alvással van a gond(bár elég keveset alszik),hanem azzal,hogy a lányom állandó "pörgésben" van egész nap. Nem tud fél percet nyugton lenni.

Utál aludni vagy nem tudom mi a baja,de inkább végigvisítja a napot de magától le nem feküdne. Olyankor borzalmasan elviselhetetlen,kikészülök tőle.

És mindegy neki hogy kint van vagy bent,tévét néz vagy játszik,itthon van vagy oviban,tél van vagy nyár,mindig ugyan az van!:(

2014. jan. 6. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Piciknek való sport "edzés"? Tesóm egyik ovistársát karatézni vitték, persze őt még csak lemozgatták, de nagyon cuki volt a sok kicsivel és jól le is fáradtak.
2014. jan. 6. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja igen, azt kifelejtettem hogy azért ajánlották neki mert megközelítette a hiperaktív szintet.

3.

2014. jan. 6. 20:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerintem a lányom hiperaktív,csak ugye ilyen korban még nem lehet kijelenteni!

Bármikor megemlítem legtöbbször az a válasz hogy "csak eleven". A sportra én is gondoltam már. A baj csak az hogy általában hamar elfárad,és sétálni sem bír mikor ugye nem alszik rendesen!:(((

2014. jan. 6. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Kezdjetek el alapozni. Ezt ugy ertem,hogy lefekves elott 40-50 perccel probald meg nyugtatni. Kis mese,ha van alvokaja azt korabban pdaadni,osszebujas,kozos mesenezes. Lefekves elott meleg kakao/tej. Simogasd. Ezutan johet az alvas. Ugy te se tudnal szerintem aludni,hogy pl. A buli kellos kozepen vagy,es anyukad benyogi,hogy alvas. Na akkor meg te is porogsz,mint a bugocsiga.

Elotte egy kis nyugtatas,aztan alvas:)

Nalunk ez bevalt.

2014. jan. 6. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:

3 éves volt októberben a fiam...minden este az a program,hogy megbeszéljük,hogy nem kell sokat aludni,csak míg világos lesz...

Ő is nagy kínok árán alszik el,legtöbbször összeveszek vele,hogy nyugodjon már meg,mert ha képes 2 percre megnyugodni,akkor azért elalszik,de míg idáig eljutunk van,hogy eltelik 1-1,5 óra!!És akkor is,ha nem alszik nap közben!Máshol már nem is alszik el ebéd után,esélytelen,hogy letegyem,csak itthon.Tök mindegy mit csinálok,ha 2-3 órát rohangál kint,az estek nagy többségében akkor is harc az elalvás!

2014. jan. 6. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:
A lányom ugyan ez(sajnos)!:(
2014. jan. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!