Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Árulhatnék ilyen babacuccokat?

Árulhatnék ilyen babacuccokat?

Figyelt kérdés

AliExpress-ről és wishről sokan nem szeretnek rendelni, mert nem szívesen adják meg a kártya adataikat, nem biztos, hogy az érkezik meg amit rendeltek, 2 hónap is lehet a szállítás, ha egyáltalán megérkezik.

Ti vásárolnátok olyantól, aki ezekrők az oldalakról megvásárolja a cuccokat és drágábban, mondjuk +500- 1000 forintért (+postaköltség) eladja, ezzel átvállalva a kockázatokat?

Mondjuk ha a hírdetésben konkrétan leírja, hogy ha nem akarsz heteket várni, nem akarsz kockáztatni stb. akkor gyere vedd meg nála kockázatmentesen, pár napos szállítással.

(persze mivel babákról, gyerekekről van szó, kizárólag biztonságos dolgokra gondolok, nem olyanra, amit nem vennétek meg ha nincs bevizsgálva)

2021. jan. 4. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem van kozonsege meg mindig, viszont ne aruld el hogy honnan veszed mert akkor rakeresnek. Pl meg mikor terhes voltam rendeltem egy ilyen kesztyut alin egy storebol mast vettem de ezzel is ugy voltam hogy jopofanak nez ki, kb 400 ftot meger. Erre fbon bedobja ezt egyszer: [link] mondom whaaat? A tobbi cucc is mind kinai sokszoros aron. A legdurvabb hogy rengeteg velemeny meg kep van rola persze nemtom kamuk-e? De pl kolleganoim is mindig csodaltak a bizsukat rajtam es huledeztek hogy mennyiert vettem ezeket, de mikor emlitettem hogy ok miert nem rendelik meg ha tetszik alkandoan szabadkoztak hogy nem tudjak hogy kell meg ilyenek. Nekem tok fura ez de meg sokan igy vannak hogy nem is neznek utana se meg ami a boltban van az van es kesz. A masik ez: [link] en ezt is vettem alirol ugy hogy nem tudtam itthon arulnak-e de talan 2000ftert vettem. De a pelenkazotaskak ugyanez: [link] gyakorlott alisozok tudjak hogy ez a tipikus kinai pelenkazotaska 4-5000ert amivel nincs is baj. Ez az oldal eleg igenyesen csinalja sajat markajelzese van meg dobozok stb sajat brand de mind kinai cucc. Ha csinalni akarod igy csinald.
2021. jan. 4. 19:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok: ez a kedvencem amugy [link] Na ezt a bebi kamerat csomo helyen aruljak mas-mas markanevvel.

Alin: HUF 14,668.93 25% Off | 3.2 inch Wireless Video Color Baby Monitor High Resolution Baby Nanny Security Camera Night Vision Temperature Monitoring

[link] en is innen vettem igaz 15 volt de tokeletesen mukodik a hangja is szuper es az ejszakai kep is.

2021. jan. 4. 19:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le, mindenkinek zöld kezet nyomtam!
2021. jan. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!