Ha mindent használtan veszek, kb. mennyiből jönnek ki csak a babacuccok? (kiságy, babakocsi, babaruhák, légzésfigyelő, stb. )
Baba kocsi 30 ezer
Legzesfigyelo 8 ezer
Babaruha kB 40 ezer (téli, alvos, csere) nekem téli babám volt.
Kisagy 20 ezer.
Mi a cél? Környezettudatosság vagy spórolás?
Mert kiságy van újonnan is 9900-ért (második gyerek alszik benne, semmi baja). Venne a fene 20-ért használtat.
Ha minden igaz, ismerős által olcsón hozzá tudok jutni babakocsihoz és babaágyhoz, mindkettő elég jó minőségű. Még a többi cucc érdekelne, ha esetleg vmit kifelejtettem volna, és mindenképp szükséges, hogy azok mennyibe kerülnének. Van pl még kád, meg ilyesmi, de ezek is mind vannak fent használtan.
Téli babáról van szó, amúgy.
Köszönöm az eddig válaszokat.
köszönöm a tippet :)
mi az a babahinta? lakásba is fel lehet azt szerelni? én ilyesmiben nem gondolkodtam amúgy.
Igen az fontos, hogy spórolni akarsz, vagy környezettudatos vagy...
Mert babakocsit mi is használtan vettük 80-ért de újonnan 180 lett volna, a bútort is néztük használtan, a szett olyan 150 körül lett volna, de végül újat vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!