Milyen márkájú kiságy körforgót és játszószőnyeget érdemes venni?
Első babámat várom, kicsit tanácstalan vagyok e téren. Látom többféle árkategóriában vannak. Kérdés, hogy ez a minőségben is feltűnik? Vagy itt is úgy megy, hogy a draganal csak a markanevet fizeted meg?
Köszönöm előre is a segítséget! 🙂
Nagyjából. Sőt a legdrágábbak bézs színűek amik nem jók a babáknak. A picik a kontrasztos dolgokat szeretik. Arra kell figyelni, hogy kinél kontrasztosabb legyen, akkor fogja jól látni.
Mi forgót nem használtunk.
Egyes jól írja, kontrasztosat vegyél, sötét és világos színek felváltva. Ismerősnek méregdrága FP van, nagyon jól néz ki felnőtt szemmel, de alig van kontrasztja... Mi egy vaníliaszínűt kaptunk, az sem kontrasztos, külön akasztgattam rá kontrasztos dolgokat, azóta elnézegeti.
Kiságy körforgót hanyagolnám, a kiságy alvásra való, én játszásra soha nem használnám. Erre való a játszószőnyeg.
Nem az árat, meg a sznobériát néztem.
Körforgobol olyat akartam, amit nem elemmel lehet hajtani, mert felnőttként se szeretnék iyenre elaludni, hogy egyfolytában megy valami a fejem fölött, kézzel néha megpörgettük, kb. 3 ezer ft volt.
Játszoszönyeget kaptunk, szerintem mindegy melyiket veszed, legyen színes, és lógjanak le a játékok róla, mivel kb. 1 hónapig játszik vele, nem költenék rá 10 ezreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!