Ha van már babahintánk érdemes venni játszószőnyeget
is?
Figyelt kérdés
Üdv. Van egy bright starts kacsás babahintánk. Amellé játszószőnyegen gondolkodunk,de félek hogy nem használja majd ki. Köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 29. 07:21
1/9 anonim válasza:
Nekünk a gyerekszobába egy 180*160-as szivacs van, amit évekig használtunk, imádták. Kb. 8 cm vastag. Egy ilyet sokkal inkább megéri venni, mint egy játszószőnyeget.
2015. aug. 29. 07:34
2/9 anonim válasza:
Persze, érdemes, sőt. A kettő egészen másra való. A hintában csak fekszik, de azt nem lehet majd egész nap és nem is lesz elég neki. Le kell tenni a földre, mert így fejlődik a mozgása és erre tökéletes a játszószőnyeg.
2015. aug. 29. 07:36
3/9 anonim válasza:
Én játszószőnyegre raktam le. A hintába h fog tanulni forogni?
Viszint ha van más amire lerakd pl szőnyeg, szivacs akkor nem fontos. Rakhatsz elé játékokat stb... De pl a kislányunk nagyon szerette leszedegetni a játékot ahogy felvolt akasztva. 6 ezer volt újonnan sztem bőven kihasználtuk.
2015. aug. 29. 07:39
4/9 anonim válasza:
A kettő nem függ össze, az egyik nem zárja ki a másikat. Ha belegondolsz, a babáknak sokkal előnyösebb a játszószőnyeg, mint az elektromos hinta. Azon egyenes a háta, tud majd mozogni tanulni, gyakorolni, fejleszti a babát. A hinta nagyon kötött, a pozicíó miatt abban amúgy sem szerencsés sokáig tartani a babát. Szerintem az elektromos hinták nem fejlesztik a kisbabákat.
Milyen céllal vettétek?
Azt használja majd ki jobban, amelyikbe ti teszitek. ;)
2015. aug. 29. 07:39
5/9 anonim válasza:
Kérdésed feltevésekor úgye, tudtad a kettő közti különbséget?
Van elképzelésed arról, most bármennyire is tetszik babádnak (legyen hosszú, boldog élete!), hogyan fog az a csúszás-mászás/járás megtanulásában?
2015. aug. 29. 07:51
6/9 anonim válasza:
Bocsánat!
Helyesen:
hogyan fog az SEGÍTENI a csúszás-mászás/járás megtanulásában?
2015. aug. 29. 07:53
7/9 anonim válasza:
Mi hintát egyáltalán nem vettünk, inkább beszereztem egy járókát, illetve a szobájában nagy felületen habszivacs van. Mindkettőt jól ki tudtuk/tudjuk használni, nálunk felesleges kacat lett volna a hinta, ráadásul korlátozta volna a mozgásban.
2015. aug. 29. 08:33
8/9 anonim válasza:
Nekünk nem volt hintánk, pihiszék volt helyette. Viszont ha nem teszed le a földre, akkor lesz egy babád, aki még a fejét sem tudja négy hónaposan felemelni. Nemrég láttam ilyen az ortopédián, nem volt szép.
2015. aug. 29. 09:25
9/9 anonim válasza:
Ez h fugg ossze? Ha van szeked a lakasba akkor parketta mar nem kell vagymi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!