Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Miket kell venni a babának?

Miket kell venni a babának?

Figyelt kérdés

Milyen "eszközöket" kell előre megvenni a babának? Nem teljesen tiszta, hogy mi az ami tényleg kell és mi az ami fölös (pl. pihenőszék, mellszívó, babamérleg, kenguru stb.) Ti miket vettetek?

Meg előre hány szoptatós melltartót, hálóinget érdemes beszerezni?

Meg még az nem tiszta, hogy hallom, hogy babakozmetikumokat ír majd fel a családorvos szülés után. Van olyan amit mégis előre kell megvennem, mert kell a kórházba?

A válaszokat előre is köszönöm! (33hkm)

2020. aug. 23. 23:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a saját dolgom, miket veszek, elsősorban válaszoltam egy kérdésre, ami a kérdezőnek lett szánva. Te kezdted el a szoptató fotel-cumisüveg filozófiád. Mondjuk nem is értem miért nem függhet össze a 2, talán egy anyuka ha cumisüvegből etet, nem mehet be a gyerekszobába, ülhet be egy fotelbe, s etetheti meg üvegből a babát? Engem szerencsére nem érdekel ennyire ki mit vesz s miért. Mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó, de ne okoskodjon másba sem, pláne ne jósolgasson a másiknak egy cumi vétel miatt :D
2020. aug. 24. 16:59
 22/24 anonim ***** válasza:
70%

Így van, pénztárca függő az egész. Jellemzően akinek több pénze van az több extra dolgot megvesz és kiválóan megmagyarázza miért kell neki. És ugyanígy akinek nincs pénze az meg azt magyarázza meg, hogy miért nem kell vagyonokat költeni a babára.

Persze vannak kivételek amikor gazdag mami fapadosan csinálja vagy szegény ember erején felül költekezik.

2020. aug. 24. 17:04
 23/24 anonim ***** válasza:
56%
20 asnak:persze, de ez is olyan dolog, mint minden más. Egyéni. Van akinek elég reggeli arcmosáshoz a sima víz, van aki egy komplett rituálét végez kencékkel, ami neki normális és alap. Én több barátnőmre hallgattam, miszerint igenis legyen nálam mellszívó, már pakoljam be a kórházi táskába, mert sokat segít az első napokban, nekik bevált. Persze nem kell megvenni ezt sem, de ha 10 kismamából 10 et megkérsz, hogy csak a fontos dolgokat írja fel, szerintem igen külömböző listákat kapnánk. Mindenkinek más ez is. Remélem világos, mit akarok ezzel. De itt a gy n egyből letámadnak mindenkit, főleg a nők.
2020. aug. 24. 17:07
 24/24 anonim ***** válasza:
68%

Annak ellenére, hogy jól le lettem pontozva az elején (én nem veszekedtem senkivel) kapott mindenki tőlem egy zöld kezecskét, tudjátok miért? Mert itt nincs rossz válasz. Kinek mi kell. Nekem a hordozó kendő eszenciális, mert ha nem akartam, hogy bőgjön a gyerekem, de enni is akartam, ne adj isten felseperni, akkor magamra kötöttem és már csicsikált is. Hagyhattam volna bőgni, hogy megfőzzek, de inkább megvettem a kendőt, tehát nekem fontos eszköz volt.

Persze lehet a minimumot venni, de ezt majd a kérdező eldönti.

2020. aug. 24. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!