Vennétek ilyet a babának?
A babaszobában egy nagy ikeás komódunk lesz, egy polcos szekrény, egy széthúzhatós dívány és persze a kiságy. Más bútort, tehát pelenkázót sem fogunk venni külön, mert a komódunk már eleve adott. Találtam ezt a szerzeményt, ami ugye 2 az 1 ben dolog. Jó lehet? Vagy inkább vegyek a kiságyra pelenkázót és külön babakádat? Van valakinek ilyenje?
Pont ilyen, talán a pici pakolós része kicsit szélesebb annyira, hogy a popsitörlő elférjen. Elől, hátul kapott peremet lefele, hogy ne csúszkáljon, de bútorlapból olyan súlya van (nekünk alja is van, nem a komódon van a szivacs), hogy az nem fog megdőlni az tuti. Nekünk asztalos csinálta, de szerintem egy jó lapszabászat is összevágja, apuka meg összeragasztja max.
Ha kell, privátban küldök saját képet, de pinteresten sok ötletet lehet találni.
Nálunk a kiskád a fürdőszobában lakott, mert a gyerek nagyjából azonnal kisdelfinnek hitte magát, pacsált kézzel-lábbal.
Mi csináltunk egy kis pultot a mosógép-szárítógép fölé, ezen pont elfért a pelenkázó a kiskád mellett, amíg elég volt annyi víz bele, amivel együtt még meg tudtuk emelni a kádat törés nélkül. Arra vettünk egy merev pelenkázólapot. Nekünk így praktikusabb, mint a szobában pelusolni, úgyis kezet mosunk, meg az elején az anyatejes csoda sokszor hagyta el a pelust, akkor inkább csap alá nyomtam az egész gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!