Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Téli babának vennétek rövid...

Téli babának vennétek rövid ujjú bodykat?

Figyelt kérdés
Első gyerekes kismama vagyok, kisfiam decemberben fog megszületni. Tapasztaltabb anyukáktól kérdezném: érdemes bevásárolni a kezdetben rövid ujjú bodykból? Ti használtátok a hosszú ujjú rugdalózó alá? Vagy jól gondolom, hogy felesleges, mert télen a hosszú ujjú rugik alá is hosszú ujjú bodyt adok?
2017. júl. 26. 10:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is decemberben szuletik a fiam :) elso baba :) en neztem neki parat, de csak a lakasban adnam ra a rugi ala attol fugg milyen meleg lesz telen. (Koltozunk uj hazba)
2017. júl. 26. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Mivel a lakásban 21 fok volt, én a rugi alá mindig adtam body-t. Persze mi kaptuk a ruhákat. Ha venni kellett volna, lehet az első időkre inkább melegebb rugikat vettem volna.

Amúgy a fiam karácsonyi, ő tavaszra már nagyobb méretet hordott, mire ki tudtunk menni réteges ruhában, nem overall-ba.

De tényleg minden öltözködés - otthonra vagy a sétára - mindig body-val kezdődött. Aztán rá lehet rétegelni. Fogja a pelust is. Még 56-62 méreteket hordott bőven, amikor volt, hogy egy "melegebb" napon otthon csak hosszú újjú body és harisnya volt rajta. Lakás függő.

De amúgy egy body-t bármivel lehet rétegelni. Szóval biztosan jól jön.

2017. júl. 26. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszi a fiunk, de a bodyk 90%-a rövidujjú volt. Hosszú ujjú rugdalozoval bőven elég volt. Mondjuk mi nem vagyunk fázósak, ő sem az. Nekem sok lett volna a hosszú ujjú vody és hosszú ujjú rugdalozó. A pántos rugdalozok meg annyira nem jöttek be.
2017. júl. 26. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Sose adtam hosszú ujjú body-t a hosszú ujjú rugi alá, mindig csak rövidet vagy ujjatlant.

Hosszú body-t akkor hordott a pici, amikor már nem használtunk rugit nappalra (úgy 5-6 hónapos korától), de még hideg volt a rövidhez.

Nálunk 21-22 fok volt télen.

2017. júl. 26. 10:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hosszú ujjú felesleges. Nekem is decemberi a fiam, mi a rövideket használtuk. Családi házban lakunk, egyrészes plüss rugikat hordott, hosszú ujjút, az alá teljesen felesleges lett volna még egy hosszú ujjút adni. Az elsőket mi is csak akkor használtuk amikor már kitavaszodott, nadrággal vagy ujjatlan rugival.
2017. júl. 26. 11:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hosszuujju body hosszu ujju rugival nagyon sok, ha csak nem jégveremben lakok...Rövid body hosszuuju rugival vagy hosszuujju body ujjatlan rugival.
2017. júl. 26. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Bőven elég a rövid ujjú body a rugi alá. Mi hosszú ujjút csak pántos rugi ajá adtam. Nálunk 22 fok körül van a hőmérséklet télen, nem fázott a gyerek sem.

Illetve még egy szempont, hogy egy hosszú ujjú bodyra mire rárángatsz egy szintén hosszú ujjú rugdalózót, addigra "beleizzadsz". Nekem legalábbis borzasztó volt (talán 2x próbáltam), mert tapadtak egymáshoz.

2017. júl. 26. 12:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha lányosban lehetne kapni, akkor csak ujjatlan bodyt vennék, abból is csak fehéret. Rugdalózó vagy nadrág-pulcsi alá is bőven elég. Ha kiviszed, úgyis kap még 2-3 réteg ruhát.

Az meg az agyamra megy, hogy a sok mintás-színes body "átüt" egy vilagos póló vagy pulóver alól.

Nyári babánál más, mert ott elég egy body, az lehet színes.

2017. júl. 26. 12:49
 9/12 anonim ***** válasza:
8, h&m! Van lányos. Bár én simán ráadtam a "fiúsnak" tituláltat is.
2017. júl. 26. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Köszi 9-es. Holnap meg is nézem és betárazok télire.:))
2017. júl. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!