Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Mi a véleményetek a Stokke...

Mi a véleményetek a Stokke Home kör alakú kiságyáról?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jún. 1. 16:04
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Ha megveszem nyilván veszek hozzá bővítőt. De az első hónapokban jobb a kis hely a babáknak - sok helyen olvastam, sokaktól hallottam.
2020. jún. 2. 13:10
 32/42 anonim ***** válasza:
Hat emiatt felesleges. Az átlagos, mondjuk egy 30ezres fa rácsos ágyba is lehet tenni racsvedot, babafészket, lehet benne polyaban a baba, ami mind arra szolgál, hogy vedetteben érezze magát a baba. Emiatt nem szükséges egy ilyen tularazott divattermek.
2020. jún. 2. 13:14
 33/42 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj szívem! Elhiszem, hogy csórón nőttél fel és a legjobbat akarod a gyerekednek. Az ilyenek mint ti, hajlamosak túl kapni és egy csomó felesleges divatdolgot venni, hogy ettől is jobban érezzék magukat. Én jó létben nőttem fel, nekem senki felé nem kell bizonyítanom, éppen ezért egy normál téglalap alakú ágyat vettem a babámnak 50.000ért a brendonban. Ez az ágy, hiába stokke baromira nem praktikus, ahogy írták bele fog ütközni a baba, ettől a rácsvédő se fogja megóvni. Rengeteg drága cuccra költheted a pénzed ami még praktikus is, és kényelmes is,nem csak drága.Másrészt ez a kiságy egész egyszerűen csúnya.
2020. jún. 2. 13:14
 34/42 A kérdező kommentje:

Miért nőttem volna fel csórón?

Honnan veszed? (Egyébként nincs igazad).

Egyenként ilyen rácsvédőt néztem:

[link]

(Körbeéri az ágyat, tehát sehova nem tudja beverni a kezét, fejét,stb.)

És pólyába sem szeretném tenni.

Olyan régies.

2020. jún. 2. 13:19
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Ne vegyél rácsvédőt. Nem sikerült megérteni a mondanivalót?! Veszélyes lehet. Normális ágyat vegyél. A rácsvédő alapvetően nem ajánlott, az én fiamnak már 2 hónaposan ki kellett venni, mert sikeresen belefúrta a fejét. Ez persze babánként eltérő lehet, de az orvosi ajánlások világosak. Tágas, jól szellőző ágy, kemény matrac, az ágyban csak a gyerek egy hálózsákban. Max a cumija vagy egy korip ami még veszélytelen kategória (megfelelően horgolva, megfelelő anyagból!) Minden más csicsamicsa ellenjavallott. Igen van olyan gyerek akinek semmi baja a takaróval. Az unokahúgomnak sem. A fiam 2 mp alatt tekerte a fejére már 6 hetes kora előtt. Még szerencse, hogy nappal hozakodott elő ezzel a trükkel, mikor mellette voltam...

törekedj a biztonságra és az egészségre. Aztan design-kodj a babaszoba egyéb berendezéseivel. Amúgy nem hiszem el, hogy a stokke értelmes ágyat nem gyárt?! Ha mindenáron 100 ezrekért akarsz ágyat venni, legalább valami értelmeset vegyél már. Tuti van több gyártó is amelyik túlárazva árul rendes bababútort.

2020. jún. 2. 13:24
 36/42 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a szett milyen?

2020. jún. 2. 13:27
 37/42 anonim ***** válasza:
Na, ez tok jó.
2020. jún. 2. 13:31
 38/42 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy ez lesz.

Ez tetszik is.

2020. jún. 2. 13:33
 39/42 anonim ***** válasza:
Kicsit ez is tularazott, viszont szép. Sokkal jobb választás szerintem.
2020. jún. 2. 13:41
 40/42 A kérdező kommentje:
😁🥰
2020. jún. 2. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!