Miért nőttem volna fel csórón?
Honnan veszed? (Egyébként nincs igazad).
Egyenként ilyen rácsvédőt néztem:
(Körbeéri az ágyat, tehát sehova nem tudja beverni a kezét, fejét,stb.)
És pólyába sem szeretném tenni.
Olyan régies.
Kérdező. Ne vegyél rácsvédőt. Nem sikerült megérteni a mondanivalót?! Veszélyes lehet. Normális ágyat vegyél. A rácsvédő alapvetően nem ajánlott, az én fiamnak már 2 hónaposan ki kellett venni, mert sikeresen belefúrta a fejét. Ez persze babánként eltérő lehet, de az orvosi ajánlások világosak. Tágas, jól szellőző ágy, kemény matrac, az ágyban csak a gyerek egy hálózsákban. Max a cumija vagy egy korip ami még veszélytelen kategória (megfelelően horgolva, megfelelő anyagból!) Minden más csicsamicsa ellenjavallott. Igen van olyan gyerek akinek semmi baja a takaróval. Az unokahúgomnak sem. A fiam 2 mp alatt tekerte a fejére már 6 hetes kora előtt. Még szerencse, hogy nappal hozakodott elő ezzel a trükkel, mikor mellette voltam...
törekedj a biztonságra és az egészségre. Aztan design-kodj a babaszoba egyéb berendezéseivel. Amúgy nem hiszem el, hogy a stokke értelmes ágyat nem gyárt?! Ha mindenáron 100 ezrekért akarsz ágyat venni, legalább valami értelmeset vegyél már. Tuti van több gyártó is amelyik túlárazva árul rendes bababútort.
Akkor lehet, hogy ez lesz.
Ez tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!