21/42 anonim válasza:
De ez nem a legjobb, ezt magyarázza neked mindenki. Ez sznobság, semmi más.
22/42 A kérdező kommentje:
Miért lenne sznobság? 🙄
2020. jún. 2. 12:56
23/42 anonim válasza:
Tudod mit, feladom. Mindenáron ilyet akarsz, akkor vegyél ilyet, mindenki a sajt babájáért felelős...
24/42 anonim válasza:
Azért, mert nincs értelme, nem praktikus kicsi, fura az alakja emiatt egy cm-t nem tud mozogni benne a baba, hogy ne utkozne a széléhez, viszont iszonyú drága. Szerintem hülyén is néz ki, en se feküdnek szívesen kor alakú ágyban, fura.
De persze az, hogy kinek mi tetszik, es mire költ pénzt, szubjektív döntés, ha tetszik vedd meg, de a mindennapokban ra fogsz jönni, hogy nem praktikus es pénzkidobas volt.
25/42 A kérdező kommentje:
Akkor sznob vagyok, ha tetszik a stokke...
2020. jún. 2. 13:03
26/42 anonim válasza:
Akkor miért kérdezted mások véleményét, ha neked tetszik, es ezt szeretnéd venni, es eszervekkel sem lehet meggyőzni, hogy nem eri meg, nem jo?
De semmi nincs ha megveszed, de szinte biztos, hogy pár hónap után úgyis veszel majd egy másikat, amiben kényelmesen elfer a babád.
27/42 A kérdező kommentje:
😁
2020. jún. 2. 13:07
28/42 anonim válasza:
Egyébként megneztem, van egy eggyel nagyi b
29/42 anonim válasza:
Van egy eggyel nagyobb 120cm-es méret, ami ovális alakú, es sokkal jobban nez ki, 215ezer ft-ert, az nem ronda, csak drága, de a babának tuti kényelmesebb.
30/42 A kérdező kommentje:
Tudom,lehet bővíteni... Éppen ezért is tetszik.
2020. jún. 2. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!