1/42 anonim válasza:
Szerintem drága ahhoz képest hogy hamar kinövi és ifjúsági ágyként sem használható. Viszont sok celeb insta oldalán látni ilyet ha esetleg valaki ezzel szeretne felvágni
2/42 anonim válasza:
En semmi értelmét nem látom és nem is tetszik. Sose értettem ez mire jó. De hátha valaki elmondja. Viszont most, hogy meg az árát is megláttam egyenesen eszement dolognak tartom.
3/42 A kérdező kommentje:
SZEIRNTEM annyira vészesen nem drága...
2020. jún. 1. 16:33
4/42 anonim válasza:
Lehet, de semmiképpen nem ér ennyit. Ha ennyit szánnék egy kisagyat, keresnek egy jó asztalost, aki beszabja nekem a kisagyat a kívánt helyre, pelenkazoval, komóddal, mindennel. De ha neked tetszik, nyilván ebben is ugyanúgy alszik a baba, mint bármiben.
5/42 anonim válasza:
Semmi értelme, ikeás kiságy tökéletes, 10 ezer ft, vegyél bele egy drága matracot, az legalább jót tesz a gerincének. Aztán majd ha rendes ágyat veszel neki azzal érdemesebb flancolni, arra már emlékezni fog.
6/42 babyboom567 válasza:
Csak szólok, hogy normál bölcsőnk volt,amit 2 HÉTIG tudtunk használni,mert nem volt kényelmes a gyereknek,beleütődik a keze,lába, ez meg kb a mi bölcsőnk fele méretü.
7/42 anonim válasza:
Elképesztően túlárazott és nagyon kicsi. Egy forgó 6 hónaposnak már tuti kényelmetlen. Persze + 100 ezerért 3 éves korig bővíthető, de általában a 2 éves gyerekek már nem rácsoságyban alszanak, úgyhogy puszta pénzkidobás.
8/42 A kérdező kommentje:
2 éves még simán kiságyba alszik.
2020. jún. 1. 19:17
9/42 anonim válasza:
Túlárazott dolog, értelme semmi, nem is értem miért vesz valaki ilyen kicsi ágyat. 2 évesek közül már sokan nem alszanak kiságyban, hidd el.
10/42 anonim válasza:
7-es vagyok.
Vannak olyan 2 évesek, akik rácsos ágyban alszanak, de bőven nem mind.
A kisebbik lányom már 13 hónaposan 90x200-as ágyban aludt. Az ismerettségi körömben is van jónéhány gyerek, aki 1,5 évesen leesésgátlós ágyat használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!