Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Elteszitek a már nem használt...

Elteszitek a már nem használt játékokat az unokáitoknak?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom, hogy a mi játékainkból semmi nem maradt meg. Olyan jó lenne elővenni az építőkockákat vagy duplót stb...örülnék ha tudnának a gyerekeim játszani azzal amivel én is játszottam.

Mindenük megvan tényleg, legjobb barátnőm odaadta a babaágyát meg a babahordozóját a lányomnak amivel Ő játszott kicsinek és olyan szép dolog szerintem. Lassan lesz olyan játékunk amit el lehetne tenni vagy elajándékozni. Nyilván mindent nem lehet eltenni sok sok évig. Ti van amit eltesztek?

2020. máj. 13. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Én néhány dolgot bizony elrakok majd a játékokból. A lányom imádja anyukám kB 50 éves hajasbabáját, maciját. Az én játékaimból is maradt bőven neki, állták az idők próbáját. Sokkal strapabíróbbak az akkori játékok mint a mostaniak, meg valahogy szebbek is:)
2020. máj. 13. 15:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Megadtátok a löketet elcsomagolok pár dolgot. Könyveket tuti. Építőkockát duplót.

Mindenre nagyon vigyázunk tehát egyáltalán nem romosak:) férjem anyukája a duplóját tette el. El is hozta pár éve, örültünk neki!

2020. máj. 13. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elrakom. Az én szüleim csak a könyveket rakták el, a 88-as születésű férjem szülei viszont mindent megőriztek, amit csak lehet, és imádnak a gyerekek ezekkel játszani. Legók, duplók, kismotor, kisautók, figurák, elektromos kisvonat, építők, társasok, könyvek, minden gyönyörű állapotban, tesók sem amortizálták, mert a férjem egyke. Biztos vagyok benne, hogy amiket a mi gyerekeink nem tesznek tönkre közülük, azokkal még az unokáink is fognak játszani. Persze ki tudja, mi marad majd belőlük, 4 gyerek azért nagyobb pusztítást végez, mint az én szelíd, jólnevelt egyke férjem tette anno. De igyekszem a gyerekeink játékaira is vigyázni és megőrizni, így a remélhetően rettenetesen sok unokánknak bőven lesz mivel játszania nálunk :)
2020. máj. 14. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!